Rygte: Windows 9 klar i 2015

Microsoft vil allerede i april 2015 være klar med Windows 9. Sådan lyder meldingen fra Windows-reporteren Paul Thurrott.

Det ser ud til at Microsoft planlægger at bruge det kommende Windows 9 til at distancere sig selv fra den kritik Windows 8 har fået. Det står ikke helt klart præcist hvordan, men den nye version af brugerfladen Metro vil angiveligt komme med en hel del forbedringer, som skal gøre app-oplevelsen i Windows bedre.

Rygterne går på, at Microsoft vil lade Metro-apps køre i adskillige vinduer, i modsætning til nu hvor kun et enkelt app i Windows bliver vist. Samtidig ser det ud til, at den traditionelle Start-menu får sin genfødsel i Windows 9. Det er dog muligt at menuen allerede kommer med næste store opdatering af Windows 8 senere i år.

Microsoft vil i udviklingen af Windows 9 sigte efter tre store delmål. Det står dog ikke klart hvor mange af målene, som vil blive udgivet til offentligheden under udviklingsperioden. I øjeblikket er softwaregiganten først og fremmest i gang med at lægge sidste hånd på planlægningen af Windows 9. Udviklingen af det nye system forventes først at blive sat i gang efter Microsofts Build 2014-konference.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>