Sidste chance for at vinde billetter til udviklerkonference

For andet år i træk afholdes udviklerkonferencen Warm Crocodile i Købenahavn. Det der begyndte som en konference under Microsofts paraply er blevet sin egen med 28 oplægsholdere inden for en lang række emner. Du kan blandt andet høre nyt om blandt andet Node.js og Googles sprog Dart, men der er også en del om Microsoft-sprog og -teknologier.

Læs mere om den her

Læs også: »Der manglede en konference for udviklere i København«

Konferencen bliver holdt i Empire Bio på Nørrebro i København den 15. og 16. januar, og fokus er på at skabe hyggelige rammer, hvor der er plads til snak mellem oplæggene – og over en øl bagefter, fortæller arrangøren Daniel Frost.

Version2 trækker lod om fire fribilletter til Warm Crocodile, den 2. januar 2014 klokken 14, til en samlet værdi på over 21.000 kroner. For at deltage i konkurrencen skal du inden tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vinderne bliver adviseret direkte.

Held og lykke!

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>