Sony flytter i skyen

Sony lancerer en ny cloud-spiltjeneste til Playstation, kaldet Playstation Now og en ny live- og on demand-videotjeneste. Det afslørede Sony i går på forbrugerelektronikmessen Consumer Electronics Show (CES), skriver Techcrunch.

Playstation Now bliver baseret på tjenesten Gaikai, som firmaet opkøbte i 2012. Ifølge selskabets direktør, Andrew House, giver tjenesten blandt andet mulighed for at spille gamle Playstation-spil på andre Sony-enheder som for eksempel smartphones, tablets og tv.

»At spille dit yndlings PS3-spil på dit fjernsyn kan snart blive virkelighed,« sagde Andrew House til Techcrunch

Andrew House annoncerede ved samme lejlighed, at Sony senere på året vil lancere en videotjeneste, der kan streame både live-udsendelser og video on demand (VOD). Tjenesten forventes at blive en konkurrent til Netflix, der i dag er den førende VOD-leverandør til Playstation 3.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>