Svensk nytårsbrand lægger Post Danmarks hjemmeside ned

Det har ikke været muligt at logge på Post Danmarks hjemmeside i det nye år. Det skyldes en brand i et datacenter hos it-virksomheden Evry, der er leverandør til Post Danmark. Branden opstod nytårsnat, og ifølge Evry kom ingen mennesker til skade.

Men som følge af branden gik strømmen i datacenteret, og da en efterfølgende genstart af systemerne ikke gik som planlagt, er der altså stadig problemer med driften af services for en del af Evrys mange kunder. Heriblandt Post Danmark.

Hjemmesidens nedbrud betyder også, at man ikke kan tilgå den service, der sporer pakker undervejs i systemet. Det er dog stadig muligt via Post Danmarks smartphone-app, der ikke er ramt af driftsproblemerne. Branden hos Evry påvirker ifølge Post Danmark ikke levering af pakker og breve.

Post Danmarks kommunikationsafdeling oplyser til Version2, at man ikke kan sige noget om, hvornår hjemmesiden forventes at være oppe igen, men understreger, at der arbejdes på højtryk for at løse problemet.

Det er anden gang på et halvt år, at et nedbrud hos Evry giver problemer med it-driften i Post Danmark – sidst var i Juli 2013, hvor det også gik ud over hjemmesiden.

Læs også: Svensk it-nedbrud lagde både postens hjemmeside og Systembolaget ned

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>