Betalingsappen Swipp køber konkurrent

Der er fortsat kamp om kunderne for at blive den dominerende betalingsform på mobilen. I sidste uge valgte Danske Bank at skrotte et planlagt gebyr på MobilePay for at sikre flere kunder. Og nu annoncerer MobilPay-konkurrenten Swipp, at selskabet smelter sammen med betalingsløsningen Paii.

Læs også: Danske Bank dropper gebyrplaner: MobilePay forbliver gratis

Swipp har tidligere haft det imod sig, at kun kunder i de over 60 pengeinstitutter kunne anvende appen. Det ændrer sig nu med opkøbet af Paii, som kan anvendes uanset, hvor man har penge stående.

De nu sammensmeltede selskaber vil arbejde frem mod at gøre mobilbetaling til en mulighed i supermarkeder. Løsningen skal integreres direkte i kasseapparaterne i detailkæderne, lyder det fra administrerende direktør Martin F. Andersen.

Paii, der gik i luften i februar i år, er udviklet af teleselskaberne TDC, Telenor, Telia og 3. Bestyrelsesformanden for Paii, Flemming L. Jensen er tilfreds med salget.

Læs også: Fire store teleselskaber lancerer fælles mobilbetaling i dag

»Samtidig har vi i ejerkredsen draget den konklusion, at betalinger ikke er teleselskabernes kerneforretning på samme måde, som det er for bankerne. På den baggrund er det den rigtige beslutning at sælge Paii til Swipp,” forklarer han i en meddelelse.

Købet af Paii vil i første omgang kun betyde lidt for kunderne, men der vil i 2015 blive lanceret en ny udgave af Swipp-appen, meddeler selskabet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>