IBM præsenterer ny email

International Business Machines, det vi kender som IBM, præsenterede tirsdag en splinterny mailservice, der integrerer sociale medier, lægger op til fildeling og i det hele taget analyserer og lærer af brugerens handlinger. Det skriver Reuters.

Den nye mailservice er en del af IBM’s nye strategi, der skal flytte hardware-firmaet over i en mere cloud- og analysebaseret del af markedet.

Læs også: IBM og Twitter finder hinanden i jagt på salgbar data

IBM Verse, som den nye mailservice hedder, vil med hjælp fra en assistent i programmet komme med forslag til svarmails, baseret på din historie med en given afsender, lige som indholdet i mails ligger lige for at dele i andre tråde og blogs. Samtidig kan du “mute” en samtale, se relationer mellem flere kollegaer og søge i de vedhæftede filer.

Samtidig skal et system af pins gøre systemet mere overskueligt og fremhæve mest brugte kontakter og lignende.

»Vi har anset vores tilgang for at handle om at lave radikale ændringer og ikke bare gradvist forbedre e-mailen,« siger Jeff Schick, IBM’s direktør for sociale løsninger, skriver Reuters.

Læs også: IBM bruger cloud-teknologi til at bekæmpe ebola i Afrika

IBM’s e-mail service, bedre kendt som Notes, bliver brugt af 25.000 selskaber verden over og mere end 50.000 bruger IBM’s sociale platfom for virksomheder, IBM Connections. Modsat Googles mailservice, bliver informationerne om brugerne ikke solgt videre, men programmet vil lige som Googles blive gratis, i første omgang i en begrænset version, der mod betaling kan udvides.

Selskabet håber ifølge Reuters på, at IBM Verse vil erstatte det populære Microsoft Outlook.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>