JP-Politiken køber den danske e-bog-handelsplatform Riidr

Den danske softwarevirksomheder Riidr.com med speciale i en platform for e-bøger, er nu blevet købt af JP/Politikens Hus. Det oplyser JP/Politikens Hus ifølge en pressemeddelelse.

Riidr.com begyndte oprindeligt som en butik for e-bøger i 2010, men valgte senere i samarbejde med det svenske forlag Schibsteds at fokusere mere på den tekniske platform, som kunne ligge under distributionen af e-bøger.

Læs også: Riidr: Fra e-bog pioner til softwarevirksomhed

Dermed har Riidrs kunder netop været firmaer som eksempelvis JP/Politikens Hus, som blandt andet sælger bøger og i forvejen også har investeret i Saxo.com.

»Med købet af Riidr.com styrker vi vores position på e-bogsmarkedet, som er et marked, vi har høje forventninger til. Riidr.com giver os en af markedets mest brugervenlige platforme, hvor man nemt og ubesværet kan læse den samme e-bog på mange forskellige devices,« udtaler direktør Stig Ørskov fra JP/Politikens Hus ifølge pressemeddelelsen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>