New York bytter telefonbokse ud med 10.000 opkoblingspunkter til gratis wifi

New Yorks mønttelefoner står nu til at tabe konkurrencen mod mobiltelefonerne. I hvert fald vil New York og et konsortium bestående af en række leverandører nu erstatte telefonboksene med 10.000 nye wifi-opkoblingspunkter. Det skriver Business Insider.

Opkoblingspunkterne skal levere gratis internet på gaderne i New York med hastigheder på op til 1 gigabit/s ifølge selskaberne bag de nye standere.

Standerne skal finansieres ved hjælp af reklamer, som vises på store skærme på siden af den udgave af standeren, som opsættes i forretningskvartererne. En mere diskret reklamefri udgave vil blive opsat i beboelsesområder.

Standeren vil også få en indbygget Android-baseret tablet samt USB-stik til opladning af telefoner.

Netværket vil benytte kryptering, men uden at brugerne skal logge ind, hver gang de benytter en ny stander. Konsortiet bag løsningen lover desuden, at brugernes oplysninger ikke vil blive solgt videre.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>