Se dykkere tjekke bentøjet på Maersk Oils gamle dame

Maersk Oils første olie-producerende platform Dan Bravo i Dan Feltet i Nordsøen skal efter 42 års virke nu ses efter i sømmene for revner og ustabilitet. Siden april i år har dykkere på helt ned til 40 meters dybde skrællet alger og anden uønsket belægning af platformens fundament og efterfølgende nedsænket og fastspændt nye stigrørssupportere med hydrauliske cylindere. Når arbejdet er færdigt i 2015, skal platformen kunne producere i endnu 25 år. Video: Maersk Oil og Boskalis

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>