Twitter overvejer nye apps og funktioner

Der skal nye initiativer til, hvis Twitter skal holde på kunderne.

Den konklusion er Twitter Inc’s topchef Dick Costolo kommet frem til. Midlet er blandt andet flere funktioner i kerneydelsen Twitter og hurtigere introduktion af nyudviklede løsninger.

Nogle af de løsninger vil vi komme til at se allerede i indeværende kvartal. Ledende kræfter i Twitter tror guldægget ligger begravet i hurtigere at få nye brugere til at forstå de forskellige funktioner i app’en, for bedre at holde på¨dem, skriver Reuters.

Læs også: Delemæthed? Stor stigning i downloads af private beskedtjenester

I det konkrete tilfælde skal en tidslinje hjælpe nye brugere til at få indhold, uden at de først skal finde og følge en række personer, for at få indhold i deres feed.

Dick Costolo tror det vil hjælpe flere brugere til at blive i folden og skabe aktivitet.

»Jeg har en stærk overbevisning om at private beskeders viralitet er vigtig for vores fortsatte vækst,« siger han og refererer til det fænomen, at noget pludseligt populært deles med lynets hast på de sociale medier.

Læs også: IBM og Twitter finder hinanden i jagt på salgbar data

Forretningsmodellen i Twitter er presset af faldende engagement hos brugerne. For tiden har Twitter 284 millioner, sammenlignet med Facebooks 1,3 milliarder brugere. I oktober rapporterede Twitter, at antal kig på tidslinjen – et nøgletal for beskedtjenesten – faldt med 7 procent globalt i tredje kvartal.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>