| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
  Sådan Konverter Broderi filer til SHV
  Broderi softwareprogrammer åbne en række af broderi filtypenavne. Broderi maskinproducenter normalt anbefale en foretrukken standardformat indstilling. Den type software program samt broderimaskine generelt dikterer , om originale kunstværker , broderimotiver eller broderi grafisk design filer er konvertible. Den SHV filtype indeholder masker og er primært bruges sammen med Husqvarna Viking Designer 1 maskine. Design mønstre kan konverteres til . SHV så længe designs er konfigureret i den korrekte fil struktur . Når filerne ikke indeholder HUS format er konvertering software implementeret som BuzzTools eller Viking Format Conversion Pro . Ting du skal
  Viking Format Conversion Pro software
  Diskette
  Reader /writer (tilbehør )
  Broderikort (ekstraudstyr)
  Reader /writer program (ekstraudstyr)
  < br > Vis mere Instruktioner
  Konvertering eksisterende filer til HUS
  1

  Vælg en fil placering på din personlige computer og hente zippede broderi design filer fra internettet. En anden mulighed er at åbne oprindelige design , du har oprettet.
  2

  Unzip filerne ved at dobbeltklikke på filen med markøren , hvis du har en Windows XP - SP2 operativsystem. Andre operativsystemer kan køre yderligere softwareprogrammer såsom WinZip til at udpakke filer. Det er vigtigt at tjekke din eksisterende operativsystem før download af filer for at undgå skadelige filer til din computer. Åbn "Control Panel" > "System Properties " for at se operativsystemet , herunder hukommelse .
  3

  Installer et broderi konvertering software program. For eksempel, hvis du henter filtypenavne end HUS for Husqvarna Viking Designer 1. installere Viking Format Conversion Pro software .
  4

  Åbn konvertering programmet ved at klikke på ikonet. Et vindue åbnes vise flere faner med forskellige filtyper knapper til konvertering såsom HUS , EXP og PEC .
  5.

  Klik på " Hus " for at aktivere konverteringsværktøj. Dette værktøj funktion ændrer den eksisterende filtype format til det HUS filformat. Et vindue åbnes med en statuslinje under konverteringen . Den HUS omdannes derefter til SHV syning filtype format for broderimaskine.
  6

  Gem HUS format ved at vælge det drev og mappe i eksport -filer mappe browser. Klik på "OK ", når drevet og mappen vises i mappen browser baren.
  Konvertering HUS til SHV
  7

  Åbn Husqvarna Viking Disk Manager. Klik på " File" > " Åbn " i Disk Manager ribbon bar øverst på skærmen. En drop- down menu vises med HUS fil designs. Find og klik på broderi design, du vil konvertere til syningen . De designs vises i Design View -vinduet.
  8

  Placer markøren over designet og venstre - klik på musen. Designet er derefter indlæst i Disk Manager skærmen. Brug Disk Manager , hvis du planlægger at skrive broderi design på en diskette til maskinen. Hvis du bruger en læser /skriver boksen for at skrive broderi filer på et broderikort , er du nødt til at åbne og indlæse design i reader /writer program.
  9

  Klik på " Skriv disk "-ikonet på værktøjslinjen for at overføre designs til maskinen. En anden mulighed er at klikke på " Skriv Card " ikonet for at overføre designs til maskinen på en broderi -kort. Dette trin konverterer filerne til SHV . For eksempel, hvis du arbejder med Disk Manager filerne vises i disk manager software konverteret fra HUS format til SHV -format og gemmes i MENU_01 afsnittet om diskette.These filer og filnavne er nødvendige for broderimaskine til genkende mønstre. Filindholdet er opført som fem prenamed filer: . MENU_01 , MENU_02 , MENU_03 , MENU_04 og MENU_SEL.PHV

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Konverter shapefiles til KMZ 
  ·Sådan Konverter DRM - beskyttet musik 
  ·Sådan Konverter DVD VOB til AVI 
  ·Sådan Konverter en kassette til CD på en Mac 
  ·De bedste måder at konvertere en MP4 til en MP3 
  ·Sådan Konverter M4A filer til MP3 i iTunes 9.0.3 
  ·Sådan Konverter et videoklip til WMA 
  ·Sådan Konverter Mpeg til WMA 
  ·Sådan Konverter en WMA til en MPD 
  ·Sådan Konverter MVA Bitrate 
    Anbefalede Artikler
  ·Den bedste måde at ophæve mangfoldiggøre filer 
  ·Hvordan konverterer jeg en File System Fra CDFS til MP3…
  ·Hvorfor er min Adapter Deaktiveret i Crossfire 
  ·Hvordan kan jeg bruge min Lenovo Webcam på min laptop 
  ·Hvordan man konverterer en 3GP 
  ·Sådan fjerner Trojan Worm 32 
  ·Sådan Systemgendannelse i XP 
  ·Sådan åbnes porte manuelt i Windows XP 
  ·Sådan gendannes en Inspiron 1420 
  ·Sådan Clean en HP Deskjet 450 s Rollers 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com