| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
    Sådan Reparation skærmens baggrundslys på en Dell bærbar
    Hvis din Dell bærbare computer skærmen er mørk eller du kan ikke tydeligt se , hvad der er på skærmen , kan en defekt LCD backlight være problemet. Baggrundsbelysningen er normalt en lang rørformet pære, der lyser bag en bærbar LCD-skærm. Når pæren er defekt , vil skærmen blive vist svagt eller helt sort . Reparation baggrundslyset normalt kræver udskiftning af baggrundslyset pære forsamling. Baggrundsbelysning er relativt billige , og erstatte den ene er en opgave de fleste mennesker fuldstændig på mindre end en time . Ting du skal
    Scribe
    Ny inverter board
    multimeter
    Vis Flere Instruktioner
    1

    lukke Dell bærbare computer og fjerne AC-adapteren. Luk LCD-skærmen og vend den bærbare computer over , så den vender bunden opad. Fjern batteriet og harddisken fra bunden af ​​computeren .
    2

    Flip den bærbare computer tilbage over og åbne LCD-skærmen. Find de seks eller otte gummityller rundt i kanten af LCD-displayet . Brug en til at lirke ud øskner og eksponere skruerne for skærmen falsen .
    3

    Fjern de skruer , der holder ringen sammen. Brug den skriftlærde eller en flad skruetrækker til at lirke de forreste og bagsiden stykker af ringen fra hinanden. Adskil de to stykker ringen og fjern den ydre (front ) bezel fra skærmen. ( Note- Nogle Dell laptops har ikke skruer . Til disse modeller , den skriftlærde bruge til at lirke ringen åbner forsigtigt og separat ).
    4

    Fjern de skruer, der holder LCD-skærmen sikkert inde i kabinettet ( der er normalt seks til otte skruer). Vip LCD-skærmen ud af skærmen kabinettet kabinet, og læg det forsigtigt med forsiden nedad på toppen af ​​tastaturet .
    5.

    Afbryd videokablet fra bagsiden af ​​LCD-skærmen. Afbryd lille to eller tre bens stik , der fører til LCD inverter bord på bunden af ​​LCD-skærmen.
    6

    Fjern fastgørelsesskruer på bagsiden af LCD-skærmen , der holder baggrundsbelysningen plade ( normalt grå metal ) til skærmen. Fjern sikkerhed tape fra skruehullerne hvis relevant. Adskil baggrundslys plade og skærmen.
    7

    Find baggrundslyset pære på toppen af LCD-skærmen ( afhængig af model) . Forsigtigt fjerne tapen , der holder baggrundsbelysningen pære i kanalen , og sæt den til side (du vil genbruge den senere).
    8.

    Afbryd ledningerne der løber fra baggrundsbelysningen pære til frekvensomformeren bord . Forsigtigt løfte enden af baggrundslampen der har fører fastgjort, og tag pæren ud af kanalen . Fjern baggrundslyset pære og sæt den til side.
    9

    Sæt den nye baggrundsbelysning pære i kanalen og dække det med tapen du har fjernet tidligere. Slut den nye baggrundslyset til frekvensomformeren bord. Udskift baggrundsbelysning plade, og sæt og spænd skruer .
    10

    Roter LCD-skærmen tilbage i skærmen kabinettet , og juster monteringsskruehuller . Indsæt skruer og stram dem med stjerneskruetrækker . Tilslut frekvensomformeren stik.
    11

    Sæt ydre skærmkant , og luk den forreste og bageste stykker sammen. Sæt skruerne og spænd dem. Genindsæt gummityller og tryk dem fast i skruehullerne .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation D Partition i en Gateway Laptop 
    ·Sådan Fix en stak nøgle på en bærbar 
    ·Sådan Reparation Power Jack på en Dell bærbar 
    ·Sådan Reparation Space Bar på en bærbar 
    ·Hvordan at reparere en D800 Laptop 
    ·Sådan Fix fejl på en HP bærbar 
    ·Sådan Reparation DC input til en Sony Laptop 
    ·Hvordan kan jeg Fix High Contrast på en Acer 3100 bær…
    ·Sådan Fix en bærbar , der får Hot & lukker ned 
    ·Hvordan at reparere en bærbar harddisk 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilken slags computer virus forårsager flere pop-up v…
    ·Hvordan til at øge PC Speed ​​uden omkostninger 
    ·Hvordan man laver en Bootable Recovery DVD 
    ·Sådan udføres en systemgenoprettelse på en HP Pavili…
    ·Sådan Control musemarkøren med piletasterne 
    ·Sådan Fix en Toshiba Satellite 4080XCDT Laptop 
    ·Sådan deaktiveres et drev 
    ·Sådan deaktiveres NDR i SMTP for Exchange 
    ·Min VAIO laptop ikke arbejde sammen med min HP Monitor 
    ·Sådan afgøre, om en DNS IP-adresser er i brug 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com