| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Fejlfinding Laptop Speakers
    Med fremkomsten af ​​bredbåndsinternet og online video , computer lyd er vigtigere end nogensinde . Når lyden ikke lykkes, kan du gå glip af vigtige lydprompter eller være ude af stand til at nyde musik og videoer . Lyd fejl på en bærbar computer kan være forårsaget af flere forskellige problemer, at det er vanskeligt at fastsætte lyden fiasko afhænger i høj grad af den årsag. Tjek Lydindstillinger

    En af de mest almindelige årsager til lyd for at mislykkes på bærbare højttalere er de indstillinger brugere vælger for deres lydudgang. Sørg for at din bærbare vigtigste lydindstillinger er konfigureret således, at højttalerne ikke er slået fra, og lyden er skruet op til et rimeligt niveau . Lyd kan undertiden være dæmpet eller tændt for lavt på bærbare computere ved at trykke på en genvejstast på tastaturet, så du kan ved et uheld slukke din lyd , mens du bruger din computer. Dernæst skal du sørge for, at lydniveauet på filen eller spiller, du bruger, ikke er slået fra, og er også sat op til et rimeligt niveau. Selv med dit system lyden slået op, vil lyden ikke fungere, hvis din medieafspiller lyd er slået for lavt. For yderligere at ændre dine lydindstillinger , gå ind i kontrolpanelet under "Start" menuen og vælge " Sound ". Sørg for at din bærbare højttalere er valgt som din primære lydoutputenhed . Sørg også for , at ingen andre enheder er sat i den bærbare computer, såsom hovedtelefoner eller andre højttalere , da dette kan sende computerens output lyden til den sekundære enhed i stedet for dine primære højttalere.
    Opdater drivere

    En almindelig årsag til computer hardware fejl er dårlige softwaredrivere. Softwaredrivere er softwarepakker , der instruerer dit operativsystem på , hvordan man udnytter en bestemt hardwareenhed. Hvis du indsætter en lyd driver , der ikke fungerer ordentligt , kan det gøre al lyd mislykkes. Ud af opdaterede drivere kan også forårsage hardware til at mislykkes , når du kører nyere programmer. For at opdatere dine lyd-drivere , søge på hjemmesiden på dit lydkort producenten for opdateringer specifikke for dit lydkort og operativsystem. Chauffører er normalt konstrueret til en bestemt operativsystem, så en driver lavet til Windows XP vil sandsynligvis ikke fungere korrekt på Windows Vista, for eksempel. Efter installation af en ny driver, genstarte computeren og kontrollere, om lyden blev gendannet .

    Test Højttalere
    p Hvis du ikke kan få din lyd arbejder efter skift indstillinger og få nye drivere , kan dine interne bærbare højttalere ikke korrekt. En måde at teste, om dit problem kommer fra dine højttalere er, at tilslutte hovedtelefoner eller eksterne højttalere , og se, om lyden virker. Hvis lyden virker på eksterne højttalere , kan dine interne højtalere blive brudt. I dette tilfælde skal du returnere din bærbare computer til computerproducenten , hvis det stadig er under garanti for at få problemet løst. En anden mulighed er, at overskydende varme i dit system forårsager dine hardwareenheder til at mislykkes. Prøv at køle ned din bærbare computer ved at løfte det fra den overflade, du bruger det på , og blæser en fan under den.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding Spørgsmål og svar for bærbare computere 
    ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Vira 
    ·Problemer networking en HP D110a printer med en bærbar…
    ·Gateway Laptop Fejlfinding 
    ·Gateway Laptop Varme Problemer 
    ·Laptop Mouse Problemer 
    ·Fejlfinding en bærbar Fingerpad det ikke virker 
    ·Symptomer på en mangel batteri på en Dell bærbar 
    ·Laptop Speaker Problemer 
    ·Laptop trådløse forbindelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Problemer Fjernelse AVG 
    ·Sådan Fix Windows XP fra et flash USB 
    ·Sådan Fix My MSN Tool Bar 
    ·Sådan Genopbyg en DOS Partition Table 
    ·Hvordan konverterer jeg en 3GPP video format til en AVI…
    ·InstallShield Opdateringsstyring Fejl # 3 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario V5000 
    ·Sådan Fix Phone Jack på en bærbar 
    ·Sådan justeres HD holdning om NVIDIA 
    ·Computer Sikkerhed Lessons 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com