| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
  HP Laptop Keyboard Problemer
  Tastaturet er det vigtigste input -enhed er tilsluttet computeren . Når et problem dukker op , kan du blive gjort hjælpeløs , indtil det kan løses . HP bærbare computere er ikke mere eller mindre tilbøjelige til at opleve problemer med tastaturet , men de deler de mest almindelige problemer med mange andre computer mærker . Key Loss
  p Der er ingen laptop tastaturer med fastmonterede nøgler. Hårdhændet håndtering, skødesløs rengøring og påvirkninger kan alle banke taster fra tastaturet . Hvis nøglen kan findes, kan det være muligt at vedhæfte det . Laptop tastaturer generelt klikker på små tapper på overfladen af tastaturet. Hvis nøglen ikke kan findes, er det op til computerens ejer at overveje at købe en erstatning nøgle eller nøgler , hvilket kan vise sig at være expensive.To forhindre nøglen tab , holde din computers låg lukket, når den ikke er i brug. Hvis dit tastatur ser ud til at være beskidt , undgå støvsugning det, komprimeret luft er en langt sikrere metode til at fjerne støv og snavs
  Key Failure

  Single taster kan mislykkes på grund . til gentagen brug eller misbrug. Den forventede løbetid en HP bærbar tastatur er sammenlignelig med computerens levetid . Denne periode kan være så længe brugeren har brug for det at være, så længe computeren er velholdte og behandlet med en rimelig grad af mildhed, bør alle dens komponenter vare i lang tid,

  Regular . rengøring af tastaturet bør holde tasterne fungerer korrekt. Hvis en nøgle eller nøgler stoppe med at arbejde og rengøring undlader at gøre det arbejde, vil tastaturet sandsynligvis kræve erstatning.
  Driver Manglende

  A " driver" er et stykke software, der styrer , hvordan computerens hardware virker, software er et program , og hardware er en fysisk del af computeren. Computerens tastatur kræver en driver til at fungere . Hvis denne driver er fjernet, eller blev ikke installeret korrekt, kan tastaturet stoppe med at arbejde properly.Check status computerens tastatur printerdriver fra computerens Device Manager. Driveren status skal angives under Tastaturer overskriften af hardwaren listen.
  Connection Manglende
  p Hvis der ikke er noget indlysende problem med tastaturet driver, er der en mulighed at det kabel , der forbinder tastaturet til bundkortet eller anden måde er afbrudt . Dette er sjældne, og det kunne være et resultat af skade på tastaturet eller bundkortet . Det er bestemt muligt for stikket er monteret på bundkortet til at være blevet beskadiget, hvis computeren har en historie for overophedning.

  Hvis kablet er blevet afbrudt , kan en tekniker nødt til at undersøge computeren. Tastaturet forbindelser i bærbare computere er sarte og kan nemt blive beskadiget, hvis brugeren ikke ved, hvordan man arbejder på dem.
  Ekspert Insight

  Nøgler kan være svært at snap tilbage på tastaturet , selv for teknikere . Hvis du har problemer tilknytte en mistet nøgle, skal du ikke forsøge at tvinge det .

  Drivere er forholdsvis enkelt at hente og installere. Et link til HP Driver Download website er i Resource afsnit. På pladsen vil du blive bedt om at give din computers modelnummer for at finde den korrekte software .

  Connection fiasko er ikke en opgave, der skal udføres af en novice . Som med de tidligere tips , hvis du føler dig utilpas udfører disse trin , eller er usikker på dine færdigheder kontakte en professionel computer tekniker .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Symptomerne på overophedning Batterier 
  ·Sådan foretages fejlfinding en HP DV4000 bærbar Når …
  ·Fejlfinding en bærbar Online 
  ·Fejlfinding en bærbar Shutdown når du lukker låget p…
  ·Fejlfinding en Dark Laptop Screen 
  ·Problemløsning Sound til en Dell bærbar 
  ·Toshiba Laptop Touchpad problemer 
  ·Laptop Power Adapter problemer 
  ·Hvordan jeg fejlfinding en HP bærbar CD /DVD driver 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Skift til Dial Up på e…
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan at reparere en disk læse fejl 
  ·Sophos Fejl 3004 
  ·Hvordan at reparere en trådløs forbindelse på Window…
  ·Hvordan man gør en daglig logbog for Work på Word 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario PC 
  ·Sådan Fix en langsom Internet på Windows Vista 
  ·Sådan kopieres en computer på en CD & Make It spille …
  ·Sådan Konverter M4A til MP3 i Linux 
  ·Laptop Overophedning Tips 
  ·Lyd er Jumpy når du ser en DVD på en HP Pavilion dv80…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com