| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad skal gøre, når en Toshiba bærbar er Savnet af OS eller har en uformateret Active Partition
    Efter at have oplevet problemer med software eller udskiftning af harddisken på din bærbare computer , er du nogle gange tilbage med en uformateret partition eller en manglende OS . Det er især vanskeligt at løse , hvis du ikke længere har en gendannelsesdisk , der fulgte med den bærbare computer. Til støtte for sine bærbare computere, Toshiba tilbyder downloads af drivere og installere diske fra sin hjemmeside. Du kan også vælge at købe dine egne Windows diske eller bruge diske , du allerede har. I begge tilfælde er du nødt til at re -installere OS og din anden software. Skillevægge og formatering

    Harddiske er samlinger af discs med en magnetisk overflade. Partitionering disse drev installerer en overordnet struktur på magnetisk overflade , så disken hoveder til at skrive digitale data og læse den igen. Mens du kan miste adgangen til OS, vil din harddisk stadig har en aktiv partition , som vil kræve formatering.

    Når du indsætter dem i det optiske drev , Toshiba opsving disketter og Windows installation diske automatisk kontrollere, om harddisken har den rette formatering. Hvis ikke, vil disse diske formatere drevet efter rådgive dig og spørger , om du vil fortsætte. Når du klikker på " Ja", vil de formatere den aktive partition, og du vil være i stand til at re- installere Windows .
    Toshiba diske

    Toshiba laptops kommer med enten diske giver dig mulighed for at installere Windows på din bærbare computer eller med opsving disketter , der sætter den bærbare tilbage i den konfiguration den havde, da den var ny. Når du ikke længere har en funktionel OS installeret på din harddisk, kan du indsætte en af ​​disse diske i det optiske drev , og følg vejledningen for at re-installere Windows og Toshiba drivere. Kun de diske, der fulgte med din bærbare computer vil fungere korrekt. Toshiba diske fra en anden computer vil give en fejlmeddelelse.
    Windows diske
    p Hvis du ikke længere har Toshiba diske , der fulgte med den bærbare computer , har du til at købe originale Windows diske . Du kan også bruge Windows diske , som du allerede har , og som ikke bliver brugt til en anden computer. Hvis du ønsker at installere en Windows-version , der er forskellig fra den, der bruges til at være på den bærbare computer , se op din bærbare model på Toshibas hjemmeside toshiba.com at sørge den bærbare computer er kompatibel med forskellige version . Toshiba laptop online brugervejledningen på Toshibas hjemmeside har også et telefonnummer til Toshiba teknisk support, hvis du har yderligere spørgsmål . Når du har Windows disk, kan du indsætte det i dit optiske drev , og det vil installere Windows på din bærbare computer.
    Driver Installation

    Windows diske , og nogle Toshiba diske må ikke omfatte Toshiba laptop drivere. Du kan downloade drivere til din specifikke model fra Toshiba hjemmeside. Nogle gange din bærbare computer vil allerede være i stand til at få adgang til internettet uden ekstra drivere , når du har installeret Windows. I dette tilfælde kan du hente driverne direkte på den bærbare computer, og følg vejledningen fra hjemmesiden for at installere dem . Ellers bliver du nødt til at hente driverne til en anden computer , kan du kopiere dem til en cd eller USB-drev, og overføre dem til den bærbare computer. Når driverne er installeret, vil du have en helt funktionel laptop kører Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Scripting i Windows XP 
    ·Sådan aktiveres Task Bar Thumbnail i Vista 
    ·Sådan Rip dvd'er Med RealPlayer 
    ·Sådan End dvaletilstand på en HP bærbar 
    ·Sådan Slut en digital fotoramme til en pc -skærm 
    ·Sådan pakkes drivere fra Windows XP 
    ·Sådan Kombiner IP Camera Images 
    ·Hvordan læser jeg den indre temperatur i My Intel CPU 
    ·Hvordan skifter jeg mine Funktionstaster 
    ·Sådan genkender du en bærbar med serienumre 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer Realisering…
    ·Løsninger til en Blue Screen 
    ·Hæng Fejlmeddelelser Når jeg forsøger at genstarte e…
    ·Problemer med at batteriet i en 17 -tommer Toshiba Lapt…
    ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen på Wind…
    ·Helt Gratis måder at Fix Windows Fejl 
    ·Inddrivelse af Data Mapper 
    ·Sådan password -beskytte din computer 
    ·Hvad er Application Popup Fejl i systemloggerne Korrupt…
    ·Sådan foretages fejlfinding min laptop Ikke Tilslutnin…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com