| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Tips til at fremskynde XP på Limited Maskiner
    Modern software er generelt opdateres hyppigt . I mange tilfælde har de forskellige versioner krævet øget diskplads til at rumme dem, og hukommelse og processorkraft til at køre dem. Dette har ført til udtrykket " bloatware " bliver opfundet for sådan software. Da det er starten har de nyere versioner af Windows steget i størrelse og ressourcebehov. Mens Windows XP tilbudt øget funktionalitet og bedre stabilitet i forhold til sine forgængere , fremlagde udfordringer for dem, der ikke havde råd , eller ikke ønsker , at opgradere deres hardware for at tage højde for det. Heldigvis er der en række foranstaltninger , der kan anvendes til at fremskynde XP på begrænsede maskiner. Hard Disk

    Fjern unødvendige filer : Hej

    Fjern alle midlertidige og andre unødvendige filer ved hjælp af værktøjet Diskoprydning i Tilbehør /Systemværktøjer. Dette vil frigøre diskplads , som Windows kan bruge til dens midlertidige arbejdsområde og swap -fil. Lave niveauer af diskplads bremser Windows ned

    Defragmenter Disk : .

    Et fragmenteret disk bremser Windows ned, som den har brug for at identificere og få adgang til komponent fragmenter af filer, der skal tilgås . Brug Defragmenter værktøj fra Tilbehør /Systemværktøjer at forbedre fragmentering niveau

    Check for diskfejl : .

    Med brug, kan harddiske udvikle dårlige sektorer, som hvis venstre ukorrigeret , kan føre til lavere ydelse og mulige datatab. Dette bør kontrolleres med jævne mellemrum. Brug kommandoen " chkdsk /f" fra kommandoprompten for at kontrollere for sektor fejl , rette dem og gendanne data fra dårlige sektorer .
    Run Malware Checkers

    Malware er en generisk betegnelse for virus, trojanske heste , orme og spyware. Mange mennesker er klar over de skadelige virkninger malware kan have på deres computer. Hvad er mindre kendt er, at det også kan bremse din computer ned . Kør hvad anti -malware-software , du er nødt til at opdage og fjerne enhver , der måtte være til stede. Overvej at bruge mindst to separate viruskontrolprogrammer , da ingen enkelt endnu har vist sig at være 100% effektive til at opdage og fjerne dem , som i maj 2011.

    Nogle anti -malware-software kontrollerer hver fil i hver mappe at du eller software, du bruger åbnes. Nogle er meget langsommere til at gøre dette end andre og kan sinke systemets generelle ydeevne . Søg på internettet for eventuelle indberettede problemer med ydeevnen med anti -malware-software , du har i øjeblikket , og overveje at erstatte det, hvis resultaterne tyder på, det er særlig langsom .
    Brug Windows XP ydeevne Options

    Windows XP har indbygget tuning , adgang fra My Computer /Properties /Advanced /ydeevne

    fanen Visuelle effekter : .

    Vælg " Juster til den bedste ydelse".

    fanen Avanceret : " . Hukommelsesanvendelse "

    Vælg "Programmer " for både " Processor Planlægning ", og

    for " Virtual Memory " valgmulighed , skal du vælge "Custom Size" og indstille både "Initial size " og " Maksimal størrelse " til den samme værdi , et sted mellem 1,5 til 2,5 gange størrelsen af ​​din fysiske hukommelse, afhængigt af hvor meget diskplads du har til rådighed . Tillade den virtuelle hukommelse størrelse at variere kan føre til at det er segmenteret på harddisken , øge den tid få adgang til det , og dermed reducere performance. Hvis du ikke er sikker på hvor meget fysisk hukommelse du har, kan denne værdi fås fra System Summary sektion System Information , som findes i System menuen .
    Display Properties

    skærmopløsning og farvekvalitet på computerens skærm kan påvirke ydelsen , hvis de er indstillet til maksimum til skærmen monteret og grafikkort. Jo højere værdier sættes , jo flere data, der skal behandles og overføres omkring computeren . Dette forværres , når computeren bruger en del af systemets hukommelse til grafik behandling, reducerer hukommelse til andre formål.

    Fra " Control Panel " Vælg " Display Options " og "Indstillinger" fanen . Justér "Screen Resolution " og " Color Quality " ned til det laveste , at du er i stand til at arbejde med. Windows XP vil tillade disse justeringer uden at skulle genstarte , så de kan justeres nedad til opgaver , der ikke behøver gode grafiske skærme og justeres op for dem, der gør .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Capture Page Resources 
    ·Sådan geninstalleres Installshield 
    ·Sådan Find Antivirus programmer på en pc 
    ·Problem Installation af en Windows 98 HP Deskjet 1000 d…
    ·Sådan får du adgang en indbygget konto for Administra…
    ·Anvisninger til, hvordan man bruger en computer 
    ·Hvor hen til Reset Windows Billede & faxfremviser 
    ·Sådan fjernes Mfpmp exe-filer 
    ·My AOL Web kan ikke kontrollere for New Mail 
    ·Sådan Hold FrostWire Fra Auto Tilslutning ved opstart 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konstateres , om en Dell er renoveret 
    ·Sådan Fix Search Indexer til Windows XP 
    ·Sådan Fix Fejl 1628 
    ·Sådan at ændre min Cursor Til en blyant 
    ·Sådan installeres en Sound Driver til en HP-computer 
    ·Sådan Start Stunnel 
    ·Sådan Konverter beskyttede WMA- sange til MP3 
    ·Sådan fjernes Blubster Helt 
    ·ActiveX Problemer 
    ·Sådan testes en strømforsyning uden en PC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com