| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    ActiveX Problemer
    ActiveX er et sæt af objekt- orienteret programmering ( 00P ) teknologier og værktøjer som Microsoft udviklet til Internet Explorer til at aktivere medieafspilning . Internet Explorer bruger ActiveX til at åbne og indsætte andre programmer i browseren. De ActiveX-objekter er browser-software svarende til Java applets. Programmører lide ActiveX fordi det kan anvendes i mange forskellige applikationer . Desværre hackere kan også bruge ActiveX til at få adgang til systemet. Fordele
    ActiveX understøtter Macintosh , Windows-og Linux- operativsystemer.

    ActiveX er et åbent, cross- platform ( multiple program )-system med understøttelse af Macintosh , Windows-og Linux- operativsystemer. Programmører kan bruge Active X med en bred vifte af programmeringssprog, herunder C #, Visual Basic , Java, og andre.
    P Der er et stort eksisterende beholdning af ActiveX kontrol til rådighed for omgående anvendelse af web- programmører og udviklere , så programmører gør ikke behøver at " genopfinde hjulet ". Fordelen er, at udviklere kan bruge det, de kender, anvende kontrollerne og bliver straks produktiv.

    Sproglige standarder for ActiveX er fleksible og understøtter også andre værktøjer, herunder Java og HTML. Programmører bruger disse værktøjer til at udvikle høj kvalitet websider.
    Funktioner

    ActiveX-objekter er de dynamiske objekter i en browser. Kontrollerne giver brugeren kontrollerbar funktioner og er interaktivt , hvilket oplive oplevelsen af ​​en hjemmeside. ActiveX dokumenter tillader brugere at se ikke-HTML- dokumenter, såsom Microsoft Excel eller Word-filer ved hjælp af en webbrowser.

    Active Scripting styrer adfærd ActiveX-objekter og Java-applets fra browseren . Java Virtual Machine er kode, der tillader enhver ActiveX - understøttet browser som Internet Explorer , for at køre Java-applets og indarbejde dem med ActiveX-objekter. ActiveX Server Framework giver web -server -baserede funktioner såsom database adgang og sikkerhed.

    Sikkerhedsproblemer

    Fordi mange af de fordele og funktioner i ActiveX er åben, kan alle udviklere få kontrol over de forskellige dele af computeren . Resultatet er, at sikkerhedszoner er udsat for. For eksempel kan login og autentificering adgangskoder ses . Private dokumenter med oplysninger, såsom kontonumre eller kreditkortnumre , kan også findes .

    Åbning alle ActiveX-objekter er som at give en fremmed nøglen til hoveddøren af dit hus. Hvis de virkelig vil, kan de komme ind og rode rundt med dine ejendele , selv beskadige dem. ActiveX-objekter gør det muligt for en ondsindet websted til at angribe og beskadige computeren.
    Takeover Problem

    Et ActiveX-objekt kan også tillade nogen at overtage din computer. I virkeligheden sker dette hver gang du udfører en Windows-opdatering . Microsoft tager kontrol over din computer til at downloade filer og fuldføre opgraderingen. Hackere kan udføre samme funktion og gøre dit system en proxy eller erstatning , for deres operationer uden din viden. Hackere kan derefter køre operationer fra din computer.
    Controls og reducere risici

    Active X-kontroller kan gøre en computer -system sårbart. Udfør disse sikkerhedsmæssige opgaver for at minimere risikoen : .

    Installere og konfigurere en personlig firewall til at forhindre uautoriserede eller ondsindede ActiveX-programmer at få adgang til systemet

    konfigurere e-mail applikationer og web -browsere for at forhindre dem fra at downloade og køre uopfordrede ActiveX-objekter.

    Skift sikkerhedsindstillingerne i Internet Explorer til at styre ActiveX objekter.

    Kør en registreringsdatabasen renere at scanne systemet registreringsdatabasen for ondsindede indgange placeret der ved uanmodet ActiveX-objekter .

    Update virus definitioner af antivirus og anti -spyware-programmer til at holde din pc sikker fra malware .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·DBX Reparation Tools 
    ·Sådan nulstille hukommelsen på en computer 
    ·Sådan gendannes en tabt optisk disk driver 
    ·Sådan Fix Color Display på en computer 
    ·Sådan Stop Konfiguration opdateringer Kontinuerlig Loo…
    ·Sådan foretages fejlfinding af HP Cartridge 2175 
    ·Dell D820 KVM LCD Problemer 
    ·Sådan Fix en batterioplader til en computer 
    ·Sådan testes en dårlig CPU 
    ·Sådan Fix en Missing Ntoskrnl.exe fil 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en iPhone 
    ·Sådan Reparation Computer Case Fans 
    ·Standsning Internet Explorer Script Error 
    ·Sådan Konverter WAV til Ogg 
    ·Sådan Power Cycle en computer 
    ·Sådan logger du på iLO 
    ·Sådan får du adgang Windows Stifinder i Windows XP 
    ·De bedste måder at Fremskynde en PC 
    ·Sådan gendannes en Toshiba M400 
    ·Min computer er ikke forbindelse til mit trådløse rou…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com