| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Load Logos
    "Det er en almindelig misforståelse at sætte lighedstegn mellem et brand med et logo ," ifølge Gwen Moran, medforfatter af The Complete Idiot Guide til Business Planer ( Alpha 2010 ) i et Entrepreneur.com artikel. Selvom et logo er ikke det mærke , at logoet repræsenterer brandet i kundens sind og offentlighedens øjne . Dette billede skal anvendes effektivt matchet til erhvervslivet og indlæst klart i en computer , så den nemt kan bruges til visitkort , firma uniformer , hjemmesider , reklame materialer og business korrespondance . Ting du skal Logo
    Scanner
    Digital kamera
    USB-kabel
    Editing software eller maling
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Scan logoet i en computer ved hjælp af en perifer kaldes en scanner. De fleste scannere scanne ved en 200dpi , som er tilstrækkelig til business logo uploads til visitkort, virksomhedens uniformer, business websites , og brevpapir . Sådan scannes : åbne scanneren , lå logoet nedad på sengen, har den tidshorisont logo design match lå parallelt med en af ​​de scanner siderne , luk forsigtigt scannerlåget skal du trykke på knappen Scan på scanneren eller på computeren i scannerprogrammet , vise preview i scanneren , klikke på filen , klik på " gem som ", skrive filnavnet du vælger " business_logo_200dpi ", vælge filtypen som " jpeg ", fordi jpeg kan bruges af de fleste programmer .
    2

    Upload et klart billede af logoet til computeren ved hjælp af et digitalt kamera og en USB-port. Sæt logoet opad på et bord eller på gulvet i god belysning. Hold kameraet direkte over logoet og tage en digital fotografi. Slut kameraet til computeren eller laptop med en ledning , der forbinder til kameraet og skal sættes i USB-eller forbinde de to enheder trådløst. Gem billedet som en jpeg i computeren.
    3

    Åben logo billede gemmes som en jpeg i fotoredigering software eller maling, som kan tilgås ved at klikke på Start-knappen på den nederste tilbage af desktops , og vælg derefter tilbehør under Programmer , og klik derefter på Paint -programmet. Brug et marque værktøj ( typisk ligner en pisk eller en krusedulle i de fleste programmer ) fundet i venstre værktøjslinjen for at skitsere logoet helt. Med logo skitseret , skal du klikke på Rediger på den øverste menulinje og derefter klikke på Kopier. Nu åbner en ny Paint -fil , skal du klikke på Rediger og vælg Sæt ind. Gem denne trimmet logo som en jpeg ved at klikke på Filer, Gem som , navngiv filen , vælge den type som jpeg , klik gemme eller gjort. Derefter gemme som en gif -fil type ved at klikke på Filer , Gem som , navngiv filen, og vælg gif under filtype , og klik derefter gemme eller gjort. Jpeg logoer kan anvendes til websites , reklamemateriale og brevpapir , mens gif er standardformatet til visitkort , t-shirts , broderede business logoer og andre applikationer .
    4

    Load logoet i en program eller en hjemmeside for erhvervslivet materialer ved at åbne webstedet og uploade logoer i webstedets server. Klik i tekstfeltet for at uploade et logo eller et foto eller klikke på knappen , der siger " load logo " eller " upload logo. " Klik på knappen Gennemse (typisk på venstre side af tekstfeltet ), og vælg logofilen f.eks " business_logo_200dpi " fra dine computerfiler. Nogle programmer vil straks indlæse billedet , eller du gør skal du klikke "okay " eller " færdig" , efter at du vælger det rigtige logo fil.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes GameRaving Toolbar 
    ·Sådan at åbne en ArcMap fil fra en hjemmeside 
    ·Sådan får du en HP Windows Vista Replacement Disc 
    ·Sådan oprettes en Boot disk til en Toshiba 75 Series 
    ·Sådan aktiveres cookies på en eMachine computer 
    ·Sådan skjuler du Bluetooth Bakke Ikon 
    ·Historien om touchscreens 
    ·Toshiba Satellite Skærmproblemer 
    ·Sådan gendannes en slettet papirkurven på Windows Vis…
    ·Hvad er Computer Hardware Service 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Fejl 1721 
    ·Sådan gendannes en PST Password Med Freeware 
    ·Hvorledes kan man løse hal.dll , NTLDR og mange boot f…
    ·Sådan fjernes Picture It 7 
    ·Sådan Korrekt Registry Problemer 
    ·Sådan Fix NTLDR fil Missing 
    ·Hvad gør en computer køre hurtigere 
    ·Sådan Konverter M4A til MP3 i Linux 
    ·Sådan Double din computers hastighed 
    ·Sådan omformatere en IBM Hard Drive 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com