| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvilken Adware Stopper min computer i at blive åbnet
  ? Adware er reklame-software , der installeres på din computer, især når du henter og installerer et nyt program , og når aldrig fjernes eller når et adware -program kan være svært at fjerne, og i sidste ende medføre , at computeren fryse eller webbrowser til at arbejde så langsomt, er det næsten umuligt at åbne nogen websider. Når smittet, i de fleste tilfælde kun en professionel kan fjerne problemet , men når computeren er ren, forebyggelse er den bedste adware værktøjet. Undgå at downloade peer -to-peer eller piratkopierede programmer , og holde antivirus-og anti-malware -programmer opdateret. Vundo

  Vundo er en adware program, der virker som en trojansk i det vokser . Det er opdaget af de fleste malware fjernelse programmer, og fjernes. Det har tendens til at vende tilbage , hvis du besøger inficerede hjemmesider eller har installeret et program , der holder geninstallere adware program . Det kan opholde sig på en søgemaskine værktøjslinje eller add-on. Hvis du har installeret falske video-codecs eller andre uægte software, kan du uforvarende har geninstalleret programmet. Fjern værktøjslinje add -ons og anden software , du har for nylig downloadet og køre din malware fjernelse af værktøj igen for at fjerne Vundo. Kør en virusscanning for at eliminere eventuelle yderligere inficerede filer og opdatere dine Java drivere.
  VX2

  VX2 , også kendt som Aurora malware , viser pop- up reklamer på computer lige så andre adware-programmer gøre, men det overvåger også de hjemmesider , du besøger, og ser på de oplysninger, du søger gennem søgninger. VX2 er sværere at fjerne end andre adware-programmer , fordi malware flyttefirma vil fjerne de VX2 filer, men malware huder og geninstallerer sig under et andet navn . Fjernelse af vx2.dll , der installerer i System 32 mappen , ofte skal gøres manuelt.
  Autorun.inf

  autorun.inf bruger Autorun funktion i Windows til at sprede sig over hele computeren. Det gør en kopi af den autorun.inf filen og placerer den på alle drev på din computer, både internt og eksternt . I mange lande blev det spredt gennem brug af eksterne pen eller USB-drev indsat først i den ene computer, og derefter en anden . Når malware inficerer fleste computer er der ikke meget , der kan gøres undtagelse for at gemme filerne på et eksternt drev , rense dem med antivirus-og anti -malware-software og geninstallere en ren operativsystem på den inficerede computer.
  < br >
  Adware.EliteBar

  Adware.EliteBar er en sikkerhedsrisiko. Det downloads gennem en fil eller et program , installerer en værktøjslinje kaldet BHO og derefter anmoder andre filer fra internettet. Denne adware program bruges til at kapre en brugers webbrowser funktionalitet, ændre startsiden og ændre sikkerhedsindstillinger. Den installerer som en trojansk hest , og kan være vanskelige at fjerne ved hjælp af traditionelle antivirus-eller malware fjernelse programmer . Fjernelse kan tage geninstallation eller driften af ​​en eksternt monteret pålidelig antivirus og malware fjernelse program. Ekspert computerbrugere er afhængige af specialiserede værktøjer til fjernelse eller fjerne virus manuelt via Windows registreringsdatabasen.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan at skjule en Windows delt mappe 
  ·Sådan installeres Når det hænger ved 99 Percent 
  ·Sådan Oplåsning en Dell bærbar 
  ·Sådan geninstalleres et netværk Interface Card Efter …
  ·Sådan fjernes eTrust 
  ·Hvordan forbedrer jeg CPU Hastighed i en Dell Pentium D…
  ·Hvad er meningen med Fragmentering 
  ·Sådan kopieres et ikon til en User Desktop 
  ·Sådan får du en Dell Desktop Out of Power- Save Mode 
  ·Hvordan at slippe af Tracking cookies 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan nulstilles en Compaq Presario R3000 
  ·Sådan Oplåsning af et tastatur Fejl 
  ·Fix til Windows XP Ringe lyd 
  ·Hvorfor har min Dell Dimension E310 Desktop Hold Låsni…
  ·Sådan Tilslut iMac til et tv Trådløs 
  ·Sådan Detect en dårlig kabel med Wireshark 
  ·Sådan Konverter videoformater til iPod Audio Format 
  ·Standard IT Procedurer 
  ·Fjernelse Trojan Virus 
  ·Sådan fjernes Spybot fra papirkurven Menu 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com