| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan begrænse mængden af ​​hukommelse, der bruges til at køre et program
    Hver computer program bruger hukommelse ( RAM) , og en af ​​opgaverne i operativsystemet , eller OS , er at allokere hukommelse til et program. Det lancerer et program og automatisk giver det en vis mængde RAM at udøve forskellige opgaver. Det allokerer også mere RAM til programmet, hvis det anvender komponenter uden for den oprindelige bibliotek . Når ressourcerne er ikke længere nødvendige , OS frigiver den tildelte RAM tilbage til den generelle pulje af tilgængelige RAM. Men en ting , at OS ikke gøre, er at begrænse mængden af ​​RAM , at et program kan bruge. Ting du skal
    Minimem
    Kiwi
    RamBooster
    Vis Flere Instruktioner
    Memory Kontrol med Minimem
    1

    Download og installer Minimem programmet ( se tips) . Klik på "Start", gå til " Programmer ", klik på " Minimem ". Det Minimem Programmet optimerer RAM ved at fjerne så mange unødvendige hukommelse sider fra de udvalgte processer som muligt. Den kan gøre dette hvert 30. sekund som standard , eller ved at indstille muligheden for at optimere med jævne mellemrum. CPU-forbruget i Minimem fortsat lavt på alle tidspunkter.
    2

    Klik på det program i " Alle aktive processer ", som du ønsker at optimere . De processer, der kører på computeren er i dette vindue.
    3

    Klik på " pil til venstre < " på skærmen for at flytte processen til " Optimeret processer " vinduet. Det vil optimere alle processer med det samme navn , så det er ikke nødvendigt at flytte alle programmer til venstre . Klik på " Optimer Now".
    Memory Kontrol med Kiwi
    4

    Download og installer Kiwi (se Referencer ) . For at starte programmet , klik på " Start Programmer " og derefter klikke på " Kiwi Application Monitor "). Dette program vil give dig mulighed for at overvåge og kontrollere , hvor meget RAM et individuelt program bruger.
    5.

    Klik "Funktioner" i menuen og klikke på "Process Explorer". Et nyt vindue vises med alle de programmer, applikationer og processer , der kører på computeren. Fra dette vindue kan du se, hvor meget RAM et program bruger , det viser også CPU procent information. Hver ansøgning kommer under kolonneoverskriften "Process navn. "
    6

    Klik på den proces, som du ønsker at overvåge . Dette vil fremhæve hele rækken. Klik på "Info" fra ikonerne nederst i vinduet. Dette vil vise et nyt vindue med information om det pågældende program.
    7.

    Klik MB "op" eller " ned" pil mulighed for at begrænse "Maximum tilladte arbejdstid sæt . " Klik på " Set ". Du kan tilføje yderligere hukommelse ved at øge det maksimale beløb til rådighed for programmet. Du kan også klippe den tilbage. Klik på MB "op" eller " ned" pil mulighed for at begrænse "Minimum tilladt arbejdet indstillet. " Klik på " Set ". Ligesom den maksimale mængde hukommelse , at programmet kan køre , kan du indstille den mindste mængde hukommelse. Indstilling den for lavt , kan ikke lade programmet køre. Disse muligheder vil styre, hvor meget RAM at tildele den enkelte uddannelse . Klik på "Exit" for at fuldføre handlingen .
    Memory Kontrol med RamBooster
    8

    Download og installer RamBooster (se Referencer ) . Dette er et lille program, og efterlader et meget lille hukommelse footprint .
    9

    Klik på "Start " og derefter " Programmer " og derefter klikke på " Start RamBooster ". . Dette vil starte programmet. Standardindstillingerne viser memory -kontrol , RAM forbrug og fri RAM og CPU-forbrug .
    10

    Klik på "Rediger " i menuen , og klik derefter på "Indstillinger". I auto optimeringsniveau Klik på pil op ( trekant) og skifte til " 55" . I Mb RAM til gratis på Autolevel , klik på " 70 " . Disse muligheder tillader auto mode for at aktivere , når programmerne kører forbruge en mængde RAM , og du har brug for at begrænse mængden .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilslut en bærbar til en Karaoke System 
    ·Sådan Hold Ave99 URL Fra poppe i en Search 
    ·Hvordan laver i386 Files Bootable 
    ·Sådan gendanne slettede tekst 
    ·Sådan slettes en Google- Program 
    ·Sådan kopieres en fil fra computeren til en Memory Sti…
    ·Sådan fjernes programmer til at skaffe mere plads på …
    ·Sådan Gør Mig computer arbejde hurtigere 
    ·Sådan får My DNS-adresse fra min Internet trådløs e…
    ·Hvad er 128 Kryptering 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Sikkerhed Guard fra din computer 
    ·Sådan finder du den XP Install Date 
    ·Sådan Defrag Fra DOS-prompt 
    ·Sådan vises DIR 
    ·Sådan Konverter WMA til AAC for Free 
    ·Sådan gendanne slettede Skillevægge 
    ·Hvad er forskellen mellem NTFS & FAT32 
    ·Hvordan du optager fra min cd Decks til PC 
    ·Sådan Find og Læs serienumre på Circuit Boards 
    ·Fejlfinding en Toshiba A300 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com