| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvordan laver man en Old Gateway Computer fungere bedre
  Inden du går den gamle Gateway computer er der et par ting, du kan gøre for at fremskynde ydeevne og tilføje nyt liv. Det er vel værd at overveje et par rettelser , før man investerer i en ny maskine. Specifikke oprydning procedurer konfigurationsændringer og simple komponent tilføjelser kan øge den gamle computers ydeevne til bedre end nyt . Instruktioner
  1

  Klik på " Start" , klik på " Computer" eller "Denne Computer" , højreklik drev C : (eller det drev, hvor Windows er installeret) , vælg "Egenskaber , Værktøj , Check Now" . I det vindue, der vises vælg "Automatisk fejl i filsystemet " afkrydsningsfelt og derefter klikke på "Start" . Når en meddelelse vises , der spørger " Ønsker du at planlægge diskkontrollen at ske næste gang, du genstarter computeren ? " Klik på "Ja ", og genstart computeren , og lad den gennemføre en køretur scanning.

  For Windows 98 eller ME klikker på Start , klik på " Programmer , Tilbehør , Systemværktøjer " og derefter vælge " ScanDisk " . Vælg " automatisk rettelse af fejl " og " Grundige " muligheder. Klik derefter på " Start" . . Genstart hvis anmodet at starte scanningen
  2

  Klik på " Start" , klik på " Computer" eller "Denne Computer" , højreklik drev C : (eller det drev, hvor Windows er installeret) , vælg " egenskaber, Diskoprydning " . Når scanningen er færdig , skal du lade standard afkrydsningsfeltet indstillinger, og klik på " OK" , klik på " Ja" og klik på " OK".
  3

  Klik på "Start ", " Programmer " eller " alle programmer, Tilbehør , Systemværktøjer, Diskdefragmentering ". I Diskdefragmentering vindue, der vises klik på " Defragmenter " eller " Defragmenter nu". Hvis der vises en advarsel om, at der ikke er nok plads til Diskdefragmentering til at køre effektivt , gå tilbage til trin 2 ovenfor , køre Diskoprydning , og når scanningen er færdig markere afkrydsningsfelterne denne liste ekstra filer , der kan slettes og klik derefter på "OK" , klik på " Ja" og klik på "OK " og derefter gentage dette trin.
  4

  Klik på "Start ", " programmer " eller " Alle programmer " og derefter højreklikke og slette ikoner til programmer, som du ikke bruger , eller som du ikke har brug for på opstart .
  5

  Gå til Gateway support hjemmeside (se Resources) , og skriv serienummeret på din computer i serienummeret boksen og klik på Indsend . Når websiden til din computer vises klikke på Specifikationer linket og finde den maksimale mængde hukommelse , der kan installeres på computeren. Så på den computer du klikke på " Start" , højreklik "Computer " eller "Denne computer " og derefter på "Egenskaber" og vælg Computer fane for at få vist mængden af ​​hukommelse, der aktuelt er installeret . Hvis det aktuelt installerede hukommelse ikke er den maksimale mængde hukommelse, der kan installeres , skal du gå tilbage til websiden for din computer, og klik på " Shop for tilbehør og komponenter " linket , vælge en af ​​de komponent anførte leverandører , og på sælgers web stedet skriver i modelnummeret på din computer og vælg at købe den mængde hukommelse nødvendig opfylde den maksimale hukommelse specifikation. Når hukommelsen er modtaget , skal du installere hukommelse i computeren ved at følge instruktionerne med hukommelsen.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Find slettede billeder 
  ·Min Dell Webcam Software er ikke lade mig bruge IM tils…
  ·Sådan spiller en UDF fil 
  ·Hvordan skal tjekkes Visning History på en pc 
  ·Datahentning Udfordringer 
  ·Hvordan at reparere en Sound Device 
  ·Sådan Slet min browser historie, hvis det er nedtonet …
  ·Sådan Gør PC Performance Hurtigere 
  ·Sådan Clean Up en langsom PC 
  ·Hvordan at slette en fil , der begynder med to bindestr…
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad skal gøre, når en Toshiba bærbar er Savnet af O…
  ·Sådan Fix Microsoft Svchost 
  ·Min pc kører rigtig langsomt ved udskrivning PDF-filer…
  ·Min computer vil ikke køre Automatiske opdateringer 
  ·Sådan Kopier skrifttyper 
  ·Hvordan får jeg adgang Windows Stifinder 
  ·Hvad er MSI autoboot 
  ·Sådan ændrer du din Logon Screen Saver 
  ·Sådan Slet XP Automatiske opdateringer Meddelelse 
  ·Sådan Fix en vandskadede Laptop 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com