| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan får Around Malware, der ikke vil lade dig komme til et websted
    Mest malware kører stille i baggrunden, og du vil bemærke deres tilstedeværelse på grund af opbremsning af din computer eller andre indirekte problemer. Malware, der forhindrer dig i at gå til et bestemt websted anses for meget indgribende og meget farligt. Du skal sikkerhedskopiere dine data med det samme og fortsæt til fjerne malware. Ting du skal
    inficeret computer
    internetadgang
    En anden inficeret computer
    USB-flashdrev
    Vis Flere Instruktioner
    Start computeren i fejlsikret tilstand og dræbe malware
    1

    Start computeren i fejlsikret tilstand

    den mest direkte løsning på problemet er at starte computeren i fejlsikret tilstand. I denne tilstand er det kun de kritiske software-applikationer have lov til at køre. De fleste, men desværre ikke alle, kan malware ikke køre i denne tilstand.

    For at starte i fejlsikret tilstand , skal du tænde computeren (eller genstart , hvis det allerede er på ), og tryk på F8 -knappen et par sekunder efter, du ramte på afbryderknappen ( eller nogle få sekunder efter computeren har slukket sig selv , og er begyndt at genstarte processen) . Du er nødt til at trykke på F8 -knappen lige før Windows-logoet vises. Hvis du ikke kan få timingen til højre , vil din computer starte i normal tilstand . I så fald skal du genstarte computeren og forsøge igen, indtil du lykkes.

    Når du tid det rigtigt, vil en sort skærm frem, hvor du kan vælge mellem flere muligheder , hvoraf den ene vil læse "Safe Mode". Naviger med op /ned tasterne på tastaturet og tryk enter når du fremhæve fejlsikret tilstand . Din computer vil nu starte i fejlsikret tilstand , og nogle af dine sædvanlige ikoner vil ikke være synlige på skrivebordet. Må ikke bekymre dig , de er der stadig , bare ikke er tilgængelige , mens du arbejder i fejlsikret tilstand
    2

    sikkerhedskopiere dine data

    fejlsikret tilstand er det ideelle tidspunkt at bakke . dine data . Chancerne er malware er midlertidigt inaktiv og computeren fungerer hurtigere nu . Så optage dine oplysninger, mindst de mest kritiske stykker af oplysninger på din computer , på en USB -flash -drev eller cd.

    Må ikke springe dette trin , fordi der altid er sandsynligheden for, at malware vil ødelægge filer senere på , som du forsøger at fjerne det fra dit system . Du kan også fejlagtigt slette filer fra din computer, som du forsøger at slette alle spor af malware. Derfor bør du sikkerhedskopiere vigtige stykker af oplysninger, før du begynder at rydde op din pc.
    3

    Dræb malware , hvis den stadig er aktiv

    Med stadigt fremrykkende malware-programmer , er det muligt , at den uønskede stykke software vil fortsætte med at køre , selv i fejlsikret tilstand. Usædvanlige fejlmeddelelser, exceptionelt lav hastighed og en manglende evne adgang det websted, du forsøgte at nå, er alle tegn på, at malware stadig kan være arbejder i baggrunden .

    Så fald vil et nyttigt program kaldet rkill normalt passe af det , . mindste midlertidigt Rkill er et lille program, du kan gemme på dit skrivebord. Du kan downloade det i fejlsikret tilstand eller i normal tilstand , og bør være i stand til at gemme en kopi af det på dit skrivebord i løbet af sekunder , fordi det er sådan et lille stykke software. Når du har mistanke om , at malware er stadig opererer i fejlsikret tilstand , skal du blot starte rkill og vent til programmet til at stoppe al malware. Dette vil ikke fjerne maware fra din computer , men det er yderst nyttigt , da det vil stoppe de uønskede programmer og giver dig mulighed for at arbejde meget hurtigere.

    Mange moderne malware applikationer deaktivere vigtige anti- malware-programmer til at forhindre dig i at fjerne malware fra din computer. Således er det ofte nødvendigt at køre rkill eller et lignende program, før du starter en malware fjernelse af værktøj .

    Nu skal du være i stand til at komme til det websted, du tidligere var ude af stand til at få adgang.
    < Br > 4.

    Fjern malware

    Medmindre du er smittet med en yderst ubehagelig malware , der starter computeren i fejlsikret tilstand og /eller kører rkill vil gøre dig til at besøge det websted, du forsøgte at få adgang til tidligere. Men det ville være uklogt at bruge computeren i fejlsikret tilstand eller køre rkill hver gang du har brug for at besøge et bestemt websted . Disse skridt vil ikke fjerne malware fra din computer og skadelig software kan reemerge når du mindst venter .

    Derfor er det bedst at fjerne malware med det samme. En række malware fjernelse programmer er tilgængelige gratis, men Malwarebytes Anti Malware er blandt de mest effektive. Du kan downloade en gratis kopi af softwaren (helst i fejlsikret tilstand) og køre den til at fjerne malware fra din computer. Producenten af ​​antimalware program også vært for en diskussion forum, hvor eksperter deler tips og tricks for at slippe af med svære at fjerne malware og vil selv tjekke de diagnostiske rapporter genereret af Malwarebytes Anti -malware til din computer, for at hjælpe dig. Du skal blot gå til programmøren hjemmeside og klik på linket for dit valg ( gratis eller betalt ) for at downloade programmet på din computer. Derefter vil programmet guide dig gennem de trin for at scanne computeren og fjerne malware fra din computer.
    5.

    Brug en anden computer, hvis behov

    Visse stykker særlig skadelig malware kan deaktivere din adgang til programmer som Malwarebytes Anti Malware for at beskytte sig selv. Hvis en eller anden grund ikke kan downloade denne eller en anden malware fjernelse af værktøj på din inficerede computer, bruge en ren, ikke-inficerede maskine og gemme den anti-malware program på en USB-flash -drev. Dette er en forholdsvis nem proces. Når du bliver spurgt om du ønsker at gemme eller køre malware fjernelse af værktøj , klik på Gem , og vælg USB-flash- drev som destination for at gemme den i . Sæt derefter flashdrevet i den inficerede computer og kopiere og indsætte anti-malware program på dit skrivebord. Dernæst fjerne flashdrevet fra computeren og dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet for at starte programmet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Er Inspiron 1501 stand til 64 Bit 
    ·Sådan finder du den XP Install Date 
    ·Computer Training klasse i New Hampshire 
    ·Korrekt ergonomi for en bærbar computer i seng 
    ·Sådan Fix en MBR startdiskette 
    ·Computer Tekniker Software Tools 
    ·Recovery Tools for Vista 
    ·Hvordan at yde støtte fra en mobil 
    ·Hvordan kan jeg Detect Keystroke 
    ·Sådan at frigøre hukommelse i en HP 2605dn 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en Diskdefragmentering 
    ·Sådan foretages fejlfinding Studio Plus 11 
    ·Sådan får Explorer.exe til Load Upon Vista Startup 
    ·Sådan Fix en computer Stack Overflow 
    ·Hvordan kan jeg downloade Zune -software på min comput…
    ·Sådan Defrag E- Discovery 
    ·Sådan Fix 1303 Fejl 
    ·Sådan bruges en ekstern CD Burner 
    ·Sådan ændres Typing farve til grøn 
    ·Dell Laptop Fejlfindingstip 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com