| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Om Free PC Tech Hjælp
  Du kender følelsen - denne følelse af frygt for, at der kommer, når din computer går ned , som regel på et ubelejligt tidspunkt . Mens computere er modstandsdygtige maskiner , undertiden de har brug for hjælp at komme tilbage til top form. Før du betaler for reparationer , så prøv disse gratis ressourcer . Producentens websted

  Dit første og bedste kilde til gratis teknisk support er din producentens websted. Fordi hvert mærke har sine egne kendetegn , både gode og dårlige , fora på disse websteder giver dig mulighed for at få svar specifikke for dine model.Support fora giver dig mulighed for at søge gennem hundredvis af emner , sende dine spørgsmål eller give råd til andre .

  Følg disse links til supportsiderne for flere top computer selskaber

  Dell: . http://support.dell.com/Apple : http://www.apple.com/support/Toshiba : http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jspAcer : http://www.acerpanam.com/synapse/forms/webpage.cfm?siteid=7117&areaid=2&website = AcerPanAm.com
  freePCtech

  freePCtech er en hjemmeside , der giver brugerne mulighed for at finde gratis svar på deres computing spørgsmål. Hjemmesiden tilbyder fora i tre hovedområder: hardware, software og en hurtig start guide for dem, der har brug for svar hurtigt. For at få adgang til fora , skal du deltage i en mailing liste, men du har en bred vifte af abonnement og adgangsmuligheder . Når du abonnerer , vil du deltage i et fællesskab på 2200 abonnenter og over 17.000 læsere.

  FreePCtech tilbyder også artikler , guider , downloads og mange andre ressourcer.
  PCTechBytes < br >

  PCTechBytes er en anden uafhængig hjemmeside , der bruger fora for at hjælpe forbinde computer ejere med svar på deres problemer. Denne hjemmeside skiller sig ud , fordi det har chatrum , hvor du kan få live hjælp. Tekniske chats er planlagt hver time , og du behøver kun at indtaste et kaldenavn for at begynde.

  PCTechBytes også udstyret omfattende vejledninger til fejlfinding din computer problemer . Der er også guider til at hjælpe dig med printere , spyware og Internet Explorer .
  User Groups
  p Hvis du foretrækker et ansigt -til-ansigt oplevelse , så prøv at besøge en bruger gruppe i dit område. Disse grupper mødes regelmæssigt for at drøfte en række emner , forhåndsvisning ny hardware og software , og tilslut med andre brugere. Brugergrupper er normalt velorganiseret og godt forbundet . Det er ikke usædvanligt for repræsentanter fra store IT-firmaer til at præsentere programmer på disse møder .

  Mange grupper også sponsorere SIGs eller særlige interessegrupper. Måske er du interesseret i at lære mere om Windows-platformen , eller du arbejder som et netværk ingeniør. En brugergruppe kan have en SIG for hvert af disse specialiserede områder, således at medlemmerne kan diskutere deres foretrukne emner i dybden .

  Når du er involveret i en brugergruppe , får du personlig adgang til computer entusiaster med en bredde af viden - hvoraf den ene kan være i stand til at hjælpe dig med at løse computerproblemer

  Brug disse links til at finde brugergrupper i dit område

  for Mac-brugere : http://www. . .apple.com /brugergrupperne /For pc-brugere : http://www.apcug.net/members/member_webs_states.htm
  Garanti

  Hvis du har søgt online og netværk med kolleger computerbrugere , men din glitch stadig dig snuble , udtrække din producentens garanti. Alle de store navne i computing tilbyder en form for gratis teknisk support. Dette kan tage en af ​​tre former: telefon, post -eller on- site. Afhængig af din garanti , kan du have en kombination af disse tre muligheder . Når du er i tvivl, så ring din producenten for at bekræfte din garanti. Du skal bruge serienummeret fra din computer , samt andre oplysninger fra din slutseddel .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan omformatere et SD-kort i en PowerShot S2 
  ·Sådan oprettes en startdiskette i Win7 
  ·Sådan fjernes blokeringen af ​​en Screen Saver 
  ·Sådan Slet MyHeritage Toolbar 
  ·Sådan fjernes en hjemmeadresse 
  ·Sådan Find en Microsoft Product Activation Key 
  ·Sådan fjernes VBS Script 
  ·Sådan Bo en Hard Drive Partition 
  ·Sådan gendannes fra en OEM Partition 
  ·Definition af Adware 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad er Searchindexer.exe i Task Manager 
  ·Hvordan skal tjekkes Free Disk Space 
  ·Comcast Internet Klargøringsvejledning 
  ·Hvad er farerne ved computervirus Trojan Worms & Bugs 
  ·Hvad er Boot Disk Manglende 
  ·Sådan Clean Out Print Spooler i XP 
  ·Sådan Find en produktnøgle i Windows XP Pro 
  ·Sådan pakkes en DAT fil 
  ·My Toshiba S811 er Ikke Slukning Alle Way 
  ·Sådan oprettes en Toolbar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com