| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvorfor skal jeg høre statisk støj Coming From My Laptop
  Hvornår diagnosticere lydproblemer på en bærbar computer , er det vigtigt at fastslå, om det sker konsekvent , eller kun i visse situationer. Statisk kan overmande lyd på din bærbare computer , hvilket gør det mere end blot en distraktion. Det vil være lettere for dig at løse problemet , hvis du mekanisk tilbøjelige , ellers vil du blive begrænset til enkle reparationer og software-relaterede tweaks . Loose Jack

  Dårlig lydkvalitet, der kun sker, når lydenheder er tilsluttet er ofte forårsaget af en defekt donkraft eller beskadiget ledninger. Efterse ledningerne til flosser eller snoninger , og skub lydstik fast i havnen for at sikre, at det er at gøre fuld kontakt . Tilslutning en donkraft i den forkerte port kan også producere utilfredsstillende resultater eller ingen lyd overhovedet. Bekræft, at dine hovedtelefoner er tilsluttet til " Headphone " eller " Output" jack og mikrofonen er i " Mic " eller " Input" jack . Overvej at bruge USB-enheder snarere end mini- stik , som er tilbøjelige til statiske og andre lyd problemer forårsaget af løse forbindelser.
  Blue Screen Fejl

  Såkaldte "blue screen " fejl er ofte relateret til problemer med hukommelsen , drivere eller defekt hardware . Et nedbrud , der opstår , mens du spiller et spil , kan være ledsaget af en høj summen eller statisk , der fortsætter , indtil du slukke den bærbare computer. Scan drevet for virus hjælp af et antivirusprogram eller en online -scanner. Geninstallere dit grafikkort driver eller hente opdaterede driver software fra producentens websted. Gør det samme for dit lydkort , mus og tastatur drivere. Kør en RAM checker, og derefter køre den bærbare computer på en pind af hukommelsen på et tidspunkt , en gang i hver slot .

  Interferens

  De fleste bærbare computere har en trådløs internetadgang adapter . Signalforstyrrelser i befolkede områder , er almindelige og kan forårsage statisk blandt andre problemer. Elektroniske enheder med samme frekvens kan forårsage interferens , også. Hold mobiltelefoner og Bluetooth- enheder væk fra den bærbare computer , når den er i brug.
  Fysisk skade

  højttaler i din laptop kunne blive blæst ud . En blæst højttaler lyder skratter og dens lydkvalitet er stærkt formindsket . Dette problem kan forekomme, når din hæve lydstyrken for højt, og skubbe højttaleren ud over dets grænse. Kig nøje på højttalerkegler at se, hvis man ser løs eller fysisk forskellig fra de andre . Hvis det er tilfældet , skal du tage højttalerne fra bundkortet og erstatte med nye højttalere .
  Skærmning

  Interne lydkort er beskyttet mod elektrisk interferens , der naturligt opstår under brugen. Nogle laptops er bygget fra mindreværdige materialer, som ikke skjold lydkortet meget godt. Tutorials findes online for visse bærbare plaget af denne tilstand; . Ellers bruge et eksternt lydkort eller kontakt laptop producent for at få hjælp
  Lydindstillinger
  p Det er muligt, at statisk kan forekomme, fordi lydstyrken er for høj . Bærbare højttalere som regel ikke er høj kvalitet og kan ikke slås op for højt. Kontroller desuden, Kontrolpanel i "Computer" for aktive equalizere og deaktivere dem eller reducere bassen. Højreklik på lydikonet i nederste højre hjørne af dit skrivebord og vælg " Playback Devices . " Klik dine højttalere , og klik derefter på "Egenskaber". Sluk "Bass Boost" og kryds i " Deaktiver alle Forbedringer " boksen for at afgøre, om problemet fortsætter.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Desinficer Brontok.A 
  ·Hvordan man kan løse en Csrss.exe Problem 
  ·Sådan diagnosticere et teknisk problem med en IBM Apti…
  ·Sådan fjernes Interner Explorer 8 fra Windows Vista 
  ·MSN Messenger kan ikke oprette forbindelse til den Sock…
  ·Vil et dødt batteri Hold Fan fra Spinning på en pc 
  ·Hvordan at slippe af adware og spyware trusler 
  ·Sådan installeres små elektroniske IC Components 
  ·HP CPU & 960 Overophedning 
  ·Sådan gendannes Crashed Compaq Presario 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter M4P til Flac 
  ·Sådan Konverter en ISO film fil til en MP3 
  ·Laptop Speaker Problemer 
  ·Sådan deaktiveres automatisk start i Flash Drives 
  ·Sådan Fix en bærbar Når det fryser op 
  ·HP Pavilion ZD8000 Laptop Fejlfinding 
  ·PC Diagnostics Information 
  ·Sådan foretages fejlfinding & Recover en HP bærbar 
  ·Hvordan bliver en person, der hjælper til med Computer…
  ·Hvorfor en computer kan være langsom 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com