| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  PC Diagnostics Information
  Fejlfinding din computer kan synes svært , men det er nemt at samle et par færdigheder og redskaber, der kan hjælpe dig gøre din egen PC diagnostik. Hjem computer reparation kan være let og sjovt at lære , men du skal forberede dine værktøjer og tage de rigtige enkle trin til at beskytte dig selv mod elektrisk stød . Med diagnostisk software og oplysninger om din hardware handy , kan du forhindre en dyr tur til computeren værksted ved at diagnosticere og reparere simple computer problemer selv. Diagnostiske Software Downloads

  Du kan downloade diagnostiske softwarepakker online. Diagnostisk software som SysInspector og CCleaner kan hjælpe med at bestemme, hvilken hardware er defekt og arten af ​​hardwarefejl. Hvis du prøver anden diagnostisk software til din pc , sørge for at kontrollere softwaren for virus , malware eller spyware . Du kan beskytte dig selv ved at forske download selskab og softwareproducenten for at finde ud af, om de har haft klager over sikkerheden i den software, de leverer .
  P Hvis dine diagnostiske program ikke er i stand til at diagnosticere din hardware direkte , kan du være stand til at bruge aflæsningerne til at isolere hardwareproblemet . Du kan finde oplysninger om din hardware ideelle driftniveauer på hardware producentens websted. Når du kender hardware er korrekte test aflæsninger , kan du bruge den diagnostiske oplysninger til at afgøre , hvilken hardware er defekt .
  Windows Operating System Utilities

  Windows , Unix og Linux tilbud værktøjer, der kan hjælpe dig med at diagnosticere hardware-og software- problemer på din PC. At fejlfinde din harddisk i Windows, kan du bruge " Scandisk.exe "-programmet , der scanner din harddisk for fejl og dårlige sektorer. Scandisk kan tilgås ved at køre " Scandisk.exe " fra Run -funktionen i din Windows XP startmenuen.
  Physical fejlfinding

  Nogle gange, en fejl, der forekommer enorm kan være forårsaget af en lille og nem at løse problemet , såsom en løs forbindelse eller en magt problem . Tjek din hardware forbindelser for at sikre, at de er korrekt og sikkert tilsluttet på alle forbindelsespunkter .

  Dust , der er blevet indgivet inde i computeren fan kan blokere kølefunktion af ventilator og forårsage computerens komponenter blive overophedet og funktionsfejl . Det er god praksis at åbne kassen periodisk og rydde støv med en dåse komprimeret luft.

  Next , sørg for at din RAM sidder korrekt , og at din hardware er tilsluttet korrekt i alle ledninger . Hvis du ved, hvilken hardware er at have en fejl , betale det særlig opmærksomhed. Nogle hardware inde i computeren , vil have en anden kabel til strøm . Sørg for at alle drevne hardwaren har et strømkabel .
  Safety

  Tag din computer fra sin strømkilde før nogensinde sætte dine hænder inde i kabinettet . Arbejde på din computer uden at koble det placerer dig dire risiko for elektrisk stød. Hvis du ikke ved hvad de skal sætte ind, hvor , konsultere en professionel eller skemaer for systemet, før rode rundt . Den forkerte tilslutning kan medføre skader på din computer og kan forårsage personskader eller skader på dit hjem, hvis det forårsager en elektrisk kortslutning eller brand.
  Linux og Unix Diagnostic Utilities

  Linux og Unix tilbyder flere operativsystem platforme med en række forskellige interface arrangementer. De diagnostiske forsyningsselskaber er oftest placeret i "Indstillinger" eller " Utilities " i din operativsystem. Check med den officielle hjemmeside for netop dit operativsystem release at bestemme, hvordan at få adgang til diagnostiske forsyningsselskaber.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Løs Windows Media Player Plugin Problemer 
  ·Sådan Clean DVD Drev 
  ·Sådan fjernes Hijack Google Ads 
  ·Hvordan at slippe af ActivClient 
  ·Hvordan rengør jeg Cookies & Temp filer ud af Windows …
  ·Tegn på Processor Manglende 
  ·Sådan Slet Web Browsing History 
  ·Sådan bestemme placeringen af ​​en trådløs klient 
  ·Sådan installeres Comctl32.dll 
  ·Hvordan at vide, hvem der invaderer din Laptop 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Clear Pop Up er på min computer 
  ·Hvordan kan man se Hvis min laptop har en virus 
  ·Sådan Reimage en HP 
  ·Sådan fjernes Acrobat fra meddelelsesområdet 
  ·Sådan kopieres data fra en Crashed Laptop Hard Drive 
  ·Sådan Turn Off the Mute -knappen på en bærbar 
  ·Sådan Put alle mine programmer på et SD Memory Chip f…
  ·Sådan gendanne fabriksindstillingerne på en HP Pavili…
  ·Sådan fjernes en System Cache 
  ·Sådan gendannes en Registry Standard 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com