| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad skal man gøre , når computeren dør på grund af elektriske problemer
    ? Stillet over for en død computer , den første ting at gøre, er at finde ud af , hvor problemet ligger . Computeren kan have en intern elektrisk fejl , men det kan også være et problem med stikket , ledningen eller stikkontakten. Hvis problemet er inde i computeren , kan du være i stand til at udskifte beskadigede dele. Strømforsyningen ofte svigter som følge af elektriske problemer , og det er billigt og let at ændre . Hvis væsentlige komponenter såsom bundkort er beskadiget , kan det være tid til at kigge efter en ny computer. Diagnose Problem
    p Hvis en computer har ingen lys på og gør ingen støj , kan det ikke få nogen magt. Kontroller stikkontakten , at computeren er sluttet til ved at sætte et lys. Hvis kontakten har magten, så prøv at erstatte computerens netledning . Kontroller bagpladen af computeren for at sikre, at stikket er sat rigtigt i stikkontakten , og kontakterne er indstillet korrekt. En on /off vippekontakt skal måske skiftes "On ", og en omskifter til 120/240 volt måske nee skal indstilles til 120 volt .
    Åbning Computer
    < br >

    Hvis el er at komme til computeren, skal problemet være inde i sagen . Hvis du ikke er fortrolig udføre simple reparation opgaver , tage computeren til et værksted . Ellers afbryde strømmen til computeren og åbne sagen , som regel ved at fjerne fire skruer fra bagsiden , og skubbe sidepladerne baglæns. Nogle computere har flere brugervenlige åbningstider mekanismer med tommelfinger - hjul eller låse , der kan åbnes tilfældet. Kig ind for brændte ledninger , løse stik eller separate komponenter . Udskift brændte ledninger og tilslut eller re -vedhæfte emner , hvis du kan se, hvor de hører hjemme. Luk sagen og kontakten på computeren for at se, om dette har løst problemet .
    Udskiftning Power Supply

    Hvis computeren stadig er død, den mest sandsynlige fejl er i strømforsyningen . Åbn sagen igen, og stik i computeren. Sørg for at du er godt klar af indersiden af ​​sagen, og at du har taget alle de værktøjer eller andet fremmed materiale . Tænd for computeren. Kig inde i sagen og se efter tegn på, at komponenterne har magt , som en tændt lysdiode eller et operativsystem fan. Hvis der ikke er tegn på magten, har strømforsyningen sandsynligvis mislykkedes. Det er den enhed, uden ledningen sættes i . Du kan nemt fjerne og erstatte det ved at trække alle ledningerne kommer ud af det og mærkning dem at vise, hvor de hører hjemme. Når du skrue strømforsyningen monteringsskruer , enheden glider ud af sagen. Fordi der ikke er mange typer af strømforsyningen , skal du være i stand til at få en ligesom det ved en computer levering butik .
    Svigt af andre komponenter

    Hvis du kan finde bevis for strøm inde i kabinettet , eller hvis du udskifter strømforsyningen og computeren er stadig død, den manglende skyldes formentlig bundkortet eller andre vigtige komponenter. Når elektriske fejl såsom pigge eller lave spændinger opstår, at strømforsyningen er normalt den første til at mislykkes. Hvis det fortsætter med at arbejde , overføres elektriske problemer til bundkortet. Teknikere kan erstatte sådanne komponenter , men delene er dyre , og jobbet er kompliceret. I dette tilfælde kan det være hensigtsmæssigt at få en ny computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor vil ikke WMV fil Play 
    ·Hvad er en Scan Disk 
    ·Sådan Format Music Into en ringetone 
    ·Sådan Hent Cut Files 
    ·Registry Aktivering Tools 
    ·Sådan fjernes en internetudbyder fra en computer, der …
    ·Sådan redownloade Systemgendannelse 
    ·Mit tastatur vil ikke reagere når du skal geninstaller…
    ·Problemer med at brænde cd'er 
    ·Hvorfor er Windows Vista Slow Når Virtual Memory Er Lo…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix install.log Fejl for The Weather Channel Des…
    ·Sådan finder du den Processor & Bundkort 
    ·Sådan Defragmenter stedet for at bruge Registry Cleane…
    ·Sådan geninstalleres Systemgendannelse 
    ·Hvordan kan jeg Fix en bærbar kablet til et tastatur 
    ·Hvordan kan jeg Lysere en Compaq Notebook Screen 
    ·Sådan udskriver konvolutter på en printer 
    ·Sådan kopieres VMDK Files 
    ·Sådan Test lydspor til en computer 
    ·Sådan Watch ABC Viser ud af USA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com