| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Min computer halter Når tænder den fra dvaletilstand
  Når du lader din computer sidde inaktiv i en periode, er det som regel ind i en standby-tilstand , hvor den slukker harddisken og overvåge for at spare energi. Kendt som dvaletilstand , sparer unødvendigt slid på computerens interne komponenter i perioder med inaktivitet . Du kan normalt vække computeren og hurtigt genoptage arbejdet ved blot at flytte musen eller røre en nøgle. I nogle tilfælde vil computeren virke " groggy " og reagerer langsomt med frustrerende forsinkelser og fryser , der forhindrer korrekt brug . Årsagen kan variere fra forældede drivere og modstridende software simpelthen ikke at have nok RAM. Opdater Software

  Microsoft frigiver opdateringer jævnligt for sine forskellige Windows-operativsystemer til at hjælpe med at fjerne og rette problemer forbundet med deres funktion og samspil med andre programmer. Hvis dit operativsystem er bagud med sine opdateringer , kan det forårsage en konflikt med et andet program eller et stykke hardware på din maskine. Kør Windows Update til at hente og installere alle de nødvendige sikkerheds-og softwareopdateringer til rådighed for dit operativsystem , og søg efter opdateringer til de forskellige drivere og software installeret på din maskine. Et lille konflikt kunne være årsag de tilbagestående problemer.
  Kompatibilitetsproblemer

  Computere , programmer og hardwaredrivere alle opfører sig på en bestemt programmeret måde og hvis nogen af softwaren forbundet med disse forskellige komponenter i konflikt med et andet anlæg , kan det få computeren til at halte eller nedfryses. Når computeren modtager modstridende ordrer fra sine installerede komponenter , den kæmper for at få mening ud af vejledningen . Sørg for, at al installeret hardware ved hjælp af de mest up- to-date drivere , og vær opmærksom på alle programmer , der kører , når computeren går i standby , der kan udløse de tilbagestående problem.
  Low RAM < br >

  random access memory , eller RAM i din computer gemmer filer og data i brug, når computeren går på vågeblus . Afhængig af antallet af programmer åbne eller processer , der kører på det tidspunkt , kan dette skubbe RAM til grænsen for dens hukommelseskapacitet . Lad ikke computeren til at gå i dvaletilstand med flere programmer åbne , og lukke alle programmer og filer, du ikke aktivt bruger på et givet tidspunkt at frigøre plads på RAM- chip.
  Fejlfinding < br >

  i de fleste tilfælde kan du se , om computeren opfører sig på en bestemt måde på grund af en Windows- problem eller et software problem ved at starte i fejlsikret tilstand. For at indtaste fejlsikret tilstand , ramte F8 nede, når computeren starter . Vælger at starte op i fejlsikret tilstand ved at gøre passende valg i startmenuen og trykke Enter . I fejlsikret tilstand , vil din computer kun indlæse Windows-filer og ikke de forskellige andre programmer, konfigureret til at starte ved boot. Lad computeren dvaletilstand og se om halter problemet fortsætter. Hvis ikke, angiver, at det er et problem med et installeret program eller hardware komponent. Hvis det gør forsinkelse, kan dit problem hvile i Windows-filer og indstillinger .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan gendannes Riched20 DLL 
  ·Sådan Tether en iPhone til XP 
  ·Sådan Fix Blue Screen of Death 
  ·Hvad Er Web Klient /Publisher Midlertidige Fluer 
  ·Min Intel Centrino T- 8100 kører meget langsomt 
  ·Hvordan til at gøre en Compaq Presario Recovery Uden e…
  ·Sådan foretages fejlfinding DVALETILSTAND Problemer 
  ·Video Grabber Problemer 
  ·Hvordan man laver en Mesh Faraday Cage 
  ·Sådan løser Omdirigering numre 
    Anbefalede Artikler
  ·Løsninger til Iexplore.exe Ansøgning Fejl 
  ·Hvad er en ikke-understøttet Controller for lagring 
  ·Sådan Konverter en RAX fil til en MP3 
  ·Kan ikke forbindelse til Windows Sharepoint Services 
  ·Opdatering til Windows XP Alternativer 
  ·Registry Removal Tools 
  ·Sådan Reboot Efter en Virus Fix 
  ·Sådan fjernes MSN Worms 
  ·Sådan Konverter Real Audio til MP3 for Free 
  ·Sådan Konverter en MP4 fil til en WMA fil 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com