| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvad Er Padlock Mean på min computer
  ? Hængelås symboler er enkle nok til at forstå sig selv . Open betyder ulåst , lukket midler låst. Men en hængelås symbol eller andet sted på din computer viser en af ​​mange muligheder. Et par betydninger for hængelåse er fælles, mens resten er let bestemmes med en lille smule undersøgelse . Big Blinkende Padlock

  En stor, blinkende blå og hvid hængelås symbol på skærmen er sandsynligvis en smule foruroligende , men betyder det ikke garanterer megen bekymring, fordi problemet er med din skærm, ikke dine hårdt drev , operativsystem eller software . Nogle LCD -skærme , især fra Dell, har en glitch i dem, der udløser dette symbol. Der er et par gør- det-selv metoder, der kan løse dette problem. Online teknisk hjælp websteder som it Forespørgsler , hævder Paul Travel Pictures og Microsoft Answers at justering skærmopløsning normalt løser problemet . Skift din skærm til en anden opløsning og derefter tilbage til dine foretrukne indstillinger . IT Forespørgsler har også fundet, at besiddelse og trykke på skærmens menu -knappen eller holde kanalen op-knappen samtidig med lydstyrken op eller ned knappen virker. Hvis du ikke kan løse problemet , skal du kontakte skærmens producenten. Du kan bruge en udskiftning eller reparation .
  Hængelås filer og mapper
  p Hvis du deler filer på et Windows-netværk , nogle filikoner sommetider vise små hængelåse på dem. Disse symboler angiver, at filerne er begrænset , og at kun bestemte brugere har adgang til dem . Hvis du har adgang til filerne og ønsker at fjerne eller ændre de restriktioner , skal du højreklikke på filen og vælge " Del med ". Derefter justere som ønsket, enten at fjerne restriktionerne eller gøre filerne kun tilgængelige for bestemte brugere af nettet.
  Hængelås i Internet Browser

  internetbrowsere vise en hængelås ikon enten i adresselinjen eller opgave bar , når du indtaster sikre websteder , der har webadresser begynder med "https://" . Eksempler er bank eller shopping sites , der kræver følsomme oplysninger. Webbrowsere vise en hjemmesides sikkerhedsakkreditiver når du klikker på ikonet. Undersøg din browsers " Hjælp " ressourcer for yderligere at forstå , hvordan denne funktion virker. Hvis du ikke ved hvor de skal lede , skal du trykke på F1 -tasten på PC-tastaturer eller " Command" og "?" på Mac-computere , mens din browser er åben for adgang browser hjælp.
  hængelås i et program

  forskellige programmer kunne bruge en hængelås symbol for at angive det indlysende. Hvis det er låst, kan det indikere , at noget er låst, eller sikker , er det modsatte tilfældet , hvis hængelåsen er åben . Det kunne indikere, om du har adgang til bestemte filer , operationer eller indstillinger. Det kunne også vise dig , om en forbindelse , du bruger, er sikker. Der henvises til din software producenten at bekræfte betydningen.
  Virus eller anden malware
  p Det er muligt, at det symbol, du ser ikke betyder noget overhovedet , bortset fra at en beskadiget fil eller et program er på din computer. Hold dit operativsystem og anti- virus software opdateret for at undgå og løse invasive problemer som dette.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·BitDefender : A Problem med Ressourcer opstod 
  ·Sådan Clean My Registry Med en gratis prøveversion 
  ·Sådan Stop Agent.exe 
  ·Windows server overvågning Tools 
  ·Mit OpenOffice sidder fast i Recovery mode 
  ·Hvad gør en computer Freeze 
  ·Sådan Find Lost Digital Rights Management på min comp…
  ·Min PC starter ikke Up & de fans ikke Spin , men LED ly…
  ·Sådan Shock en bærbar 
  ·Sådan fjernes en Windows sikkerhedsadvarsel 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en lyd lyd driver til Windows 2000 
  ·Om Gateway NTLDR mangler Message 
  ·Sådan fjernes Htpatch.exe 
  ·Sådan fjernes Dell Support Alert 
  ·Sådan scanne og fjerne virus for Free 
  ·Sådan fjernes en USB 2.0 driver 
  ·Sådan gendannes Mislykket System Data SqlClient.SqlErr…
  ·Sådan Clean Up Your Computer og Gør Det Kør Hurtiger…
  ·Hvordan kan jeg se, om jeg har brug for en ny NVIDIA Vi…
  ·Sådan får du en Dell Dimension E521 ud af dvaletilsta…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com