| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Tegn på Static Skader på en Desktop
    Statisk elektricitet , mens kortvarigt irriterende og mildt smertefuldt at en person , kan være dødbringende for en computer. Spændingen fra en elektrostatisk afladning kan skabe ravage på den delikate interne kredsløb i en desktop maskine. Ikke alene er statisk elektricitet alvorligt skadeligt for computeren, men det er også let at generere , når bygningen , reparere eller opgradere en computer. Årsag

    Statisk elektricitet opstår, når to forskellige materialer gnider sammen. Da materialerne gnides sammen, elektroner udveksles . Dette efterlader et materiale med en positiv ladning og en med en negativ ladning . Afgiften forbliver indtil den forsvinder eller udledes til et andet materiale. Når man arbejder på en computer et gebyr kan bygge en række forskellige måder . For eksempel, mens du bevæger rundt kan tøjet gnider mod huden og opbygge en afgift.
    Immediate Damage

    alvorlig skade kan have en øjeblikkelig virkning på computerens komponenter. Skader er mest almindelig , når du kan fysisk høre eller føle en statisk udladning. En computer, der har lidt katastrofale skader fra en statisk afladning vil ikke fungere ordentligt , og i nogle tilfælde slet ikke. Hvis en computer ikke er ved at færdiggøre sin boot cyklus eller nægte at tænde efter en ny komponent er installeret, skal den pågældende komponent fjernes. Hvis computeren stadig Ufunktionelt har en primær komponent lidt skade , og bliver nødt til at blive udskiftet. Ellers blev den del forkert installeret , eller var selv beskadiget.
    Gradvis Damage

    Selv hvis en statisk afladning er ikke fysisk filt, der ikke betyder det ikke forekommer. En elektrostatisk afladning kræver mindst 3.500 volt , før det kan mærkes , men skader på integrerede kredsløb af edb -komponenter kræver kun 400 volt. En komponent kan lide et lys , uopdaget chok og stadig bevare funktionalitet til et punkt . Afhængigt af komponenten kan skaderne forblive ubemærket i længere tid , hvilket medfører en lang række uforudsigelige adfærd , der gradvist kan blive mere udtalt . Denne type skade er svært at lokalisere , så det er bedst at tage forholdsregler mod elektrostatisk afladning helst der arbejdes inde i en computer .
    Forebyggelse

    godt forberedt arbejdsplads-og anti- statiske hjælpemidler er nøglen til at forebygge elektrostatisk oprustning og decharge . Et arbejdsbord bør være et absolut top og holdes fri af stoffer eller plast . Gulvet skal være nøgne , hvis det er muligt, eller dækket af en antistatisk pad. Arbejdet bør altid ske i sko , aldrig sokker eller bare fødder . Arbejdet bør også gøres stående, som kontorstole hurtigt kan opbygge en statisk ladning. Anvend en håndledsstrop designet til at forbinde til en fungerende jorden for at tillade en afgift for at flyde uskadelig tilbage til jorden. Hvis der ikke håndledsstrop anvendes, kan berøre den umalede metal dele af computeren sagen holde det elektriske potentiale med computeren konsekvent. Denne teknik er imidlertid uforudsigeligt , vanskelige at kontrollere og generelt ikke anbefales .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Hold en computer fra Overophedning 
    ·Sådan bruges Ophcrack i manuel tilstand 
    ·Sådan fjernes en internetudbyder fra en computer, der …
    ·Min Asus Chipset Fan larmer 
    ·XP Automatic Update Service vil ikke starte 
    ·Fejlfinding en Sandisk hukommelseskort 
    ·Hvordan du skal aflevere en bærbar Lithium batteri 
    ·Sådan Turn Off Sticky Forskydninger 
    ·Fødevarer, der hele huden 
    ·Sådan Fix en kortsluttet Bundkort 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Lås Desktop Baggrund 
    ·Sådan Deep Clean Min PC 
    ·Sådan slippe af med en virus der er knyttet til Intern…
    ·Hvordan får jeg lyd tilbage på min computer efter at …
    ·Hvordan kan jeg Fix Fejlmeddelelse Code 39 i en New Ace…
    ·Sådan diagnosticere en Dead Laptop 
    ·Sådan Slet beskadigede filer i Windows 
    ·Gendan CD procedurer for en eMachines 410 
    ·Sådan nulstille adgangskoden på en Belkin Router 
    ·Hvad er en trojansk Downloader 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com