| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Problemer med min Asus 1201HA være langsom
  Taiwan-baserede computer producent Asus blev grundlagt i 1989 af tidligere ansatte i Acer . Oprindeligt en hardware dele producent , virksomheden sidst brød ind i computeren bærbare og desktop markedet. Asus 1201HA er en netbook eller kompakt bærbar computer , der er udstyret med en 12,1 -tommer skærm, 01:59 gigabyte RAM, 160 gigabyte harddisk og Wi- Fi-kapacitet . Brugere kan opleve problemer med deres Asus netbooks kører langsomt . Der er et par handlinger, du kan tage for at foretage fejlfinding . Processer

  Afhængig af mængden af ​​RAM på din Asus 1201HA , kan din computer ikke være i stand til at håndtere alle de processer , eller forskellige programmer og applikationer, der er åbne på din computer. Åben Task Manager funktionen på din computer for at kontrollere, om alle de åbne processer . Der er flere måder at få adgang denne funktion, men den nemmeste måde er ved at trykke på " Ctrl, Alt og Delete" på samme tid . Vælg Task Manager fra valgmulighederne , og find "Processer "-fanen i bedt vinduet. Visse processer, såsom Windows Stifinder , er nødvendige for at køre din computers operativsystem. Andre processer, såsom spil , medier programmer og andre eftermarkedet applikationer, er ikke nødvendige. Luk eventuelle processer, der ikke er nødvendige på dette tidspunkt.
  Hard Disk Drive

  Mens Asus 1201HA leveres med 160 gigabyte fri plads på harddisken , den faktiske tal er en smule lavere efter standard- programmer er blevet tilføjet. Hvis du bruger din computer til at hente store filer, f.eks musik eller film, så harddiskplads kan hurtigt svinde ind. Naviger musen til Start-menuen på din netbook , og find den mappe mærket " Computer". Klik på denne mappe , hvilket fik et vindue med oplysninger om din harddisk. Hvis den ledige plads på (C :) -drevet bliver markant lav, er det bedst at frigøre noget plads , så computeren kan køre med en moderat hastighed igen . Uden at slette nogen af ​​dine mediefiler , kan du køre en Diskoprydning , hvilket vil slette alle midlertidige filer og andre oplysninger, der ikke længere er nødvendig for din computer. Naviger til menuen Start igen og vælg " Alle programmer". Klik på " Tilbehør ", og vælg " Diskoprydning "-funktionen. Vent til Diskoprydning til at færdig med at arbejde og derefter vælge alle de filer , du ønsker at slette.

  Vira

  Et fælles problem ses blandt Windows-brugere er en computer virus . Vira, såsom spyware og malware , der udløses ved brug af internettet. Disse vira inficere computerens BIOS eller firmware , som Asus 1201HA opererer. Hvis du ikke allerede har et antivirusprogram , kan du downloade en på dette tidspunkt. Der er flere gratis anti- virus programmer til rådighed, såsom AVG og Norton . Åbn din anti -virus program og køre en fuld scanning af din computer, kontrollere alle filer og mapper til en eventuel trussel om en infektion. Når softwaren er færdig med sin kontrol af dit system, fjerne virus , der kan påvirke din computer.
  Operativsystem

  Asus 1201HA netbook blev solgt fra fabrikken med Windows XP, som siden er blevet erstattet af Windows Vista og Windows 7 på tidspunktet for offentliggørelsen. Hvis alle andre tip til fejlfinding er udtømte, og din computer kører stadig langsomt, kan det være tid til at opgradere dit operativsystem. Windows 7 blev udviklet for at udrydde alle de problemer, som tidligere operativsystemer står . Kontakt Microsoft eller din lokale computer forhandler om opgradering til Windows 7 .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en WMI Korruption 
  ·Sådan fjerner Adware og Spyware 
  ·Sådan tilføjes Desktop baggrunde 
  ·Computer lydindgang Problemer 
  ·Hvorfor ville en Power Supply sluk , når du flytter co…
  ·Sådan bruges en computer, før du går i seng : Brain …
  ·Sådan Fremskynde Black Viper i Vista 
  ·Sådan Genstart i fejlsikret i Task Manager XP 
  ·Sådan fjernes Rtvscan.Exe 
  ·Sådan fjerne programmer fra en harddisk 
    Anbefalede Artikler
  ·Alternativer til termisk fedt 
  ·Sådan Fix en langsom - Running Computer Manuelt 
  ·Sådan Konverter MOD filer til AVI-filer til Movie Make…
  ·Sådan Test System RAM 
  ·Sådan slettes Vira Online 
  ·Sådan gendanne slettede registreringsdatabasefilerne 
  ·Sådan installeres Realtek HD Audio Med en Driver Mangl…
  ·Sådan kontrolleres , om Systemgendannelse er Working R…
  ·Sådan deaktiveres en bærbar Monitor Manuel 
  ·Sådan Fremskynde Black Viper i Vista 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com