| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Problemer med Bortskaffelse af computere
    Nogle beregninger viser , at tæt på en milliard computere vil blive overflødiggjort hvert årti i en overskuelig fremtid på grund af den hastighed, hvormed teknologien fortsætter med at forbedre vores liv , ifølge Science Daily, en videnskab nyhedswebsted . Med denne elektroniske revolution kommer problemet med, hvad de skal gøre med disse computere , såvel som mobiltelefoner , fjernsyn og stereoanlæg, hvoraf mange indeholder giftige materialer. Elektronisk affald , eller " e-affald ", som det er kendt , er at give en udfordring for regeringer og virksomheder rundt omkring i verden . Begrænset bortskaffelsesmuligheder

    Indtil for nylig tredje verdens lande let accepteret den moderne verdens kasseret computerudstyr. Disse computere blev anvendt i skoler, hjem , eller virksomheder på den anden side af verden, hvor teknologi var ikke forløbet med den samme hastighed . Som i 2011 , har selv mindre udviklede lande er begyndt at nægte computer udsmid. De kan afslås med den begrundelse, at de er fulde af giftige stoffer , på mindre end acceptabel tilstand for at være sikre til brug , eller fordi teknologien har gjort in- veje nok til effektivt at udelukke disse gamle maskiner forældet på den anden side af verden , så godt.
    Toksiner

    overskydende 20 millioner tons e- affald genereres på verdensplan årligt , og ikke alle dele af verden har en strategi til at håndtere det, ifølge en artikel offentliggjort i Science Daily i september 2009. Mange steder , er computere simpelthen smidt i samme sted som andre trash - lossepladser og lossepladser - hvor de er fri til at sive deres giftige materialer i den omgivende jord , og til gengæld , grundvandsspejlet og fødevarekæden af de mennesker bor i nærheden . I de fleste udviklede lande , er love på plads, hvilket mandat genbrug af computere til at holde giftige kemikalier væk fra folk .
    Uregelmæssig Genbrug

    genanvendelse programmer er på plads rundt omkring i verden , er love til at kræve genanvendelse ikke , hvilket førte til tilfældig og farlige bortskaffelse af computere på en regelmæssig basis. Selv i USA disse love overladt til de enkelte stater , og ikke alle har fået om bord på genbrug toget. Mange store elektronikforretninger i USA deltager i disse programmer og tilbyde deres kunder kredit mod en in-store køb, hvis de vender tilbage deres ubrugte computere, men der er stadig mange computere smidt væk i stedet for korrekt genanvendt.
    < br > Trading affald

    Meget af den elektroniske affald , der gør sin vej til udviklingslande bliver bragt dertil af grådige forretningsfolk. Under dække af en genanvendelse eller nyorientering virksomhed, vil virksomhederne indsamle, transportere og dumpe gamle computer -udstyr i de fattigere lande , hvor reguleringen er slap eller fraværende. Betalt af moderne økonomier for at løse e-affald problem , disse tågede selskaber blot flytte problemet et andet sted. Indtil der er en samordnet indsats for at begrænse denne form for handel , og for at håndhæve genanvendelse love verden over , vil vores gamle computere fortsætter med at udgøre en trussel mod den globale sundhed og miljø.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix THM filer 
    ·Hvad er symptomerne på lavt virtuel hukommelse 
    ·Sådan installeres Bluetooth guiden Overførsel i Windo…
    ·ATI Radeon drivere vil ikke installere 
    ·Sådan får Live Update til at fungere sammen med Windo…
    ·Sådan foretages fejlfinding et system med en lav virtu…
    ·Sådan Upload billeder af en begivenhed 
    ·Hvorfor gik min computer Theme Turn Grey 
    ·Sådan Bestem version af en Update.exe File 
    ·Sådan Stop Windows Genuine Notification Wizard 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Webroot Sweeper 5.5.7 
    ·Hvordan man laver en Square Root i Windows 
    ·Sådan Fix HTTP 500 fejl i Internet Explorer 
    ·Sådan Konverter AIFFs til MP3-filer i Audacity 
    ·Sådan Fix fejl på harddiske 
    ·Sådan Roll Back på Realtek Board Sound Driver i Windo…
    ·Sådan gendannes en Toshiba bærbar til Factory tilstan…
    ·Sådan Stop Registry Cleanup snyd 
    ·Sådan Opdater Definitioner manuelt i Ad- Aware 
    ·Sådan bruges Media Center Computer til at konvertere k…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com