| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan fjernes en Dialer
    En dialer er spyware , der bruger din computers modem til setup en dial-up forbindelse . Dette påvirker kun computere på en dial -up forbindelse . Dette program ændrer din dial- up nummer til en international eller premium -rate telefonnummer, hvilket resulterer i større regninger. Du kan få en dialer fra at downloade pornografisk software og ulovlig download af musik , klikke på links i spam e-mails eller åbne en eksekverbar fil, der sendes via en e-mail . Du kan fjerne denne spyware med anti -spyware-programmer beregnet til dette formål . Tegn på, at en dialer inficerer din computer er dial -up forbindelse problemer , hyppige computer går ned og problemer med at surfe på internettet. Instruktioner
    Spy Hunter
    1

    Hent Spy Hunter (se Resources). Gem filen på skrivebordet. Dobbeltklik på installationsfilen , og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer. Dobbeltklik på ikonet på skrivebordet for at åbne Spy Hunter . Alternativt , klik på Windows "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , skal du vælge "Alle programmer" og klik på " Spy Hunter ".
    2

    Klik på " Opdater" -knappen på venstre side af vinduet, der åbner for at opdatere softwaren. Denne proces vil tage et par minutter at fuldføre .
    3

    Klik på "Start Scan" knappen på venstre side til at scanne din computer. Denne proces vil tage et par minutter. En meddelelse vises, når scanningen er færdig .
    4

    Klik for at placere et flueben i " Check alle parasitter " boksen for at vælge alle spyware , at scanningen finder. Klik på "Start Fjern " knappen for at fjerne spyware . Klik på " Afslut" knappen, når fjernelsen er fuldført.
    ETrust PestPatrol
    5

    Hent eTrust PestPatrol (se Resources). Gem filen på skrivebordet. Dobbeltklik på installationsfilen , og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer. Dobbeltklik på ikonet på skrivebordet for at åbne eTrust PestPatrol . Alternativt , klik på Windows "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , skal du vælge "Alle programmer" og klik på " eTrust PestPatrol . "
    6

    Klik på " Avancerede indstillinger " i den øverste højre på skærmen . Klik på " Opdater indstillinger " og klik på " Undersøg nu ". Klik på "Næste " og klik på " Ja, anvende opdateringer " for at downloade opdateringen. Klik på " Ja" for at genstarte computeren, når du modtager en prompt.
    7

    Open eTrust PestPatrol når computeren genstarter. Klik på " Scan " knappen, og klik for at placere et flueben ud for de drev , du ønsker at scanne . For eksempel til din harddisk plads et flueben ved siden af ​​" C: " . Drev Klik på " Scan Now" -knappen for at starte scanningen processen. Det vil tage et par minutter at fuldføre. Når den er færdig , en scanning rapport vises på skærmen notering spyware fundet.
    8

    Klik på " Karantæne Alle Skadedyr " for at fjerne alle spyware fundet, og klik på "Ja". Denne proces tager et par minutter at fuldføre. Klik på " OK" for at genstarte computeren, når du modtager en prompt.
    Spybot Search and Destroy
    9

    Hent Spybot Search and Destroy (se Resources). Gem filen på skrivebordet. Dobbeltklik på installationsfilen , og følg vejledningen på skærmen for at installere programmet på din computer. Dobbeltklik på ikonet på skrivebordet for at åbne Spybot Search and Destroy. Alternativt , klik på Windows "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , skal du vælge " Alle programmer" og klik på " Spybot Search and Destroy ".
    10

    Klik på " Next" knappen for at gå igennem de næste par skærme , som du vil gøre disse processer manuelt. Klik på "Start Brug af Program" knappen på trin 7 vinduet. Dette gælder for det første gang du kører programmet.
    11

    Klik på " Søg efter opdateringer " knappen, og vælg "Opdater ". Vælg et USA Mirror site fra den viste liste , og klik på "Fortsæt". Sørg for at alle bokse under " vigtige filer " er markeret , og klik på "Download" knappen nederst på skærmen for at opdatere programmet . Denne opdatering tager kun et par minutter . Hvis du modtager en dialogboks mærket " Legal Stuff ", klik for at placere et flueben i " Vis ikke denne meddelelse igen " , og klik på "OK".
    12

    Klik på " OK" at genanvende immunisering , når opdateringen er færdig, og klik på "Exit" nederst i vinduet. Denne proces tager mindre end et minut.
    13

    Klik på " Search and Destroy " knappen i venstre , og klik på " Check for problemer" -knappen for at starte scanningen din computer. En liste over spyware og adware Spybot scanner til shows i bunden af skærmen. Hvis Spybot finder et problem , lister den i den hvide boks i midten af vinduet , sammen med , hvor placeringen af ​​filen. Scanningen tager cirka en time at gennemføre.
    14

    Klik for at placere flueben i felterne ud for de fundne problemer og klik på " Fix udvalgte problemstillinger " øverst i vinduet. Klik på "Ja" på pop- up bekræftelse og Spybot fjerner de fundne problemer. Et grønt flueben viser ud for hvert post i den hvide boks , som Spybot fjerner spyware .
    15

    Klik på " OK" i dialogboksen , der åbnes vise dig, hvor mange problemer Spybot fast. Klik på "X" i øverste højre hjørne for at lukke programmet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding en ATI 5770 
    ·Sådan Fix Monitor Flicker 
    ·Hvordan at tilføje og fjerne ikoner fra Mac dock 
    ·Hvordan at reparere en Boot CD 
    ·Sådan gendannes en PC uden en Recovery Disk 
    ·Sådan Fix en Hal.dll fil 
    ·Problemer med Rundll i XP 
    ·Hvordan du ændrer de Startindstillinger i Windows 7 
    ·Sådan bruges Open Source Bug Tracking System 
    ·Hvad er en SLA for Computer Memory 
      Anbefalede Artikler
    ·Virkningerne af cigaretrøg på computere 
    ·Sådan deaktiveres Windows Security Center Registry 
    ·Sådan deaktiveres Auto Connection 
    ·Sådan kommer man til systemgendannelse Hvis Windows ik…
    ·Sådan Løse Active Desktop Recovery 
    ·Sådan quiet en CPU Fan 
    ·Sådan at gendanne systemet stat Ntbackup 
    ·Sådan får du forbi en computers Blue Screen Uden Admi…
    ·DDR1 vs DDR2-hukommelse 
    ·Sådan Defrag LFN i DOS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com