| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan foretages fejlfinding en Dell Inspiron 8200
  Fejlfinding din Dell Inspiron 8200 laptop er en fantastisk måde at løse problemer på egen hånd uden at skulle punge ud med penge til at have en computer - værksted arbejde på din bærbare computer. Arbejde gennem problemerne selv vil også hjælpe dig med at løse fremtidige problemer med den bærbare computer . Almindelige problemer med Dell Inspiron 8200 laptop omfatter en blank skærm , problemer med at identificere printeren og en blå skærm , når computeren begynder at starte op. Instruktioner
  er tomt
  1

  Tryk på power -knappen, hvis lyset omkring knappen er på at vågne op fra standby- tilstand. Hold afbryderknappen nede i 10 sekunder, hvis computeren ikke vågner op, fjerne batteriet , og derefter placere batteriet tilbage i batterirummet , indtil det klikker og låser på plads. Vend den bærbare computer højre side op og trykke på afbryderknappen igen. Fortsæt til trin 2, hvis computeren starter, men skærmen er stadig er tomt .
  2

  Kobl computeren fra stikkontakten den i øjeblikket er sat i og sætte det ind i en anden stikkontakt , og tænd den bærbare computer på . Hvis skærmen er stadig er tomt , skal du fortsætte til trin 3. .
  3

  Kontroller AC -adapteren og sørg for strømmen lys på kassen i midten af ledningen er tændt. Hvis lyset ikke er tændt , skal du udskifte AC adapteren og tænd for computeren. Hvis skærmen stadig ikke fungerer , skal du fortsætte til trin 4. .
  4

  Tryk på " Fn " og " F8" på samme tid for at sikre at knapperne var ikke trykket tidligere, og den bærbare computer isn ' t forsøger at sende skærmbilledet til en ekstern enhed . Hvis displayet ikke vises tilbage på den bærbare computer skærm, skal du trykke på "Fn " og " F8" på samme tid igen for at sikre at skærmen er indstillet til at blive vist på den bærbare computer.
  5

  Erstat din bærbare computer skærm med en ny skærm .
  laptop vil ikke anerkende Printer
  6

  Klik på " Start" og derefter klikke på " Control Panel".
  < br > 7

  Klik på " printere og anden hardware " og derefter vælge " Vis installerede printere og faxprintere . " Højreklik på printerikonet, og klik på " Egenskaber".
  8

  klik på "Egenskaber " og derefter vælge " Ports " fanen. Under "Udskriv til følgende port (e) " sektionen sørg havnen er forbundet med " LPT1 ( Printerport) " er markeret . Hvis denne port ikke er markeret, skal du klikke på boksen for at tilføje et flueben .
  Blå skærm under start
  9

  Hold afbryderknappen nede i 10 sekunder, hvis en helt blå skærm under Windows boot -processen.
  10

  Tryk på afbryderknappen igen for at genstarte den bærbare computer. Det ScanDisk programmet starter op, når den bærbare computer starter op , og vil kontrollere drevet for fejl. Den bærbare computer vil fortsat starte op efter de fejl Aree kontrolleres og repareres .
  11

  Åbn et par programmer til at sikre den bærbare computer kører korrekt . Hvis den bærbare computer stadig har problemer , klik på " Denne computer" på skrivebordet i Windows , derefter højreklikke på "C " drev og klik på " Egenskaber". Klik på " Funktioner " og derefter klikke på " Defragmenter nu ". Klik på " Start" for at defragmentere den bærbare computer.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan kan man se Hvis Fan på min computer ikke virke…
  ·Sådan spiller en DVD på en computer med Vista 
  ·Sådan deaktiveres JIT Debugging på Sony Vegas 
  ·Sådan testes en strømforsyning i en Dell DHM 
  ·Sådan Fix en langsom browser 
  ·Inspiron 1520 gendannelsesprocedurer 
  ·Fejlfinding en computer Start Up 
  ·Sådan udføres avanceret fejlfinding ved ren start i W…
  ·Gratis Worm & Trojan Fjernelse 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Standard globale adress…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan deaktiveres Automatiske opdateringer og genstart…
  ·Sådan geninstalleres WordPad 
  ·Sådan oprettes etiketter i Media Player 
  ·Sådan Fix en computer, når markøren er frosset 
  ·Sådan startes Windows Update Service i Windows XP 
  ·Sådan Clean Up en computer Når det kører Slow & Bryd…
  ·Sådan Konverter Ac3 til WAV 
  ·Sådan Genstart en computer til at gøre det som New 
  ·IT Helpdesk Tips 
  ·Dell Vostro Laptop Skærmproblemer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com