| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan gendannes & troubleshot en HP bærbar
  Der er en bred vifte af bærbare computere på markedet, som er distribueret af HP , herunder Compaq produktlinje. HP tilbyder adskillige fejlfinding checklister til at hjælpe med at løse problemer vedrørende systemet opstart , drift og genopretning. Besøg HP hjemmeside for at finde manualen og tjekliste, der gælder for din specifikke computer. Der er flere fejlfinding teknikker der er fælles for de fleste HP bærbare computere. Instruktioner
  Systemgendannelse
  1

  Open Systemgendannelse ved at klikke på " Start", " Alle programmer ", "Tilbehør ", " Systemværktøjer " og systemgendannelse.
  2 < p> Følg alle de på skærmen for at gendanne computeren til en tidligere dato, hvor det blev normalt.
  3

  Genstart computeren. Besøg både HP og Microsoft hjemmesider og installere de nyeste opdateringer .
  4

  Kør dit anti- virus program.
  Hardwareproblemer
  5 < p > Udfør en "hard reset" af din bærbare computer ved at fjerne alle USB-enheder og mediekort . Afbryd alle ydre enheder . Fjern AC-adapteren og batteriet. Tryk på og hold den nede i mindst 15 sekunder. Tilslut kun den AC-adapter og genstarte den bærbare computer , på udkig efter LED-lys og lytte efter lyden af ​​harddisken og fan. Hvis din bærbare computer fuldfører boot processen, men ikke fungerer normalt , fejlfinding af bestemte enheder eller system, der ikke fungerer .
  6

  Undersøg elsystemet , hvis du ikke kan se LED-lys , hvis skærmen er sort eller hvis den bærbare computer starter ikke. Kontroller AC-adapteren og magt forbindelse til laptop eller prøv at tilslutte en anden AC- adapteren og batteriet. Kontakt en computer tekniker for assistance, hvis disse problemer fortsætter.
  7

  Run yderligere diagnostik , hvis du hører beep lydene ved start, eller hvis du ser LED-lys blinker, men den bærbare computer ikke starte. Hvis du er fortrolig med bip-koder og postnumre , udføre den særlige opgave er knyttet til koden .
  8

  fejlfinding din skærm , drev og eksterne enheder for at se, om en komponent kan forbindes forkert , eller der er en enhed fejl eller konflikt. Hvis det er muligt , boot i BIOS -tilstand og køre Memory Test og Hard Drive Test. Brug dine Genoprettelsesdiske at inddrive den bærbare computer til dens oprindelige tilstand.
  9

  Besøg både HP og Microsoft hjemmesider for de vilkår , der gælder for eventuelle fejlmeddelelser fundet på en sort skærm . Boot i BIOS -tilstand og køre Memory Test og Hard Drive Test. Udfør alle trinene nævnt tidligere i trin 4 ovenfor .
  Yderligere software fejlfinding Issues
  10

  Fjern de senest installerede programmer , der kan forårsage en blå skærm , Windows logo eller dit system til løbende genstarte og gennemgå ansøgningen dokumentation for installationskrav. Nogle programmer har muligvis ikke installeret korrekt , eller at din bærbare computer er inficeret med en virus eller malware.
  11

  Besøg Microsofts websted for opdateringer og besøge hjemmesiden for dit anti- virus software udbyder og downloade opdateringer og køre en scanning .
  12

  Gendan din bærbare computer til dens oprindelige tilstand , hvis de foregående trin ikke løser problemet ved at installere og køre dit system recovery disk eller partition. Følg alle instruktionerne på skærmen for at fuldføre gendannelsen. Installer de seneste opdateringer og patches fra både HP og Microsoft hjemmesider, når du har den bærbare computer kører. Dette vil stabilisere den software og forhindre andre start- up problemer opstår

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan man laver en computer Fan Hurtigere 
  ·Sådan Oplåsning af et tastatur og mus 
  ·Sådan fjerner Trojan Gpcoder 
  ·Sådan slettes MountPoints2 Med Regedit 
  ·IBM Infoprint Color 8 Brugervejledning 
  ·Hyperlink Problemer i IE8 
  ·Sådan Fix en dårlig CD 
  ·Realiseringen af ​​et Laptop Hurtigere 
  ·Memory Leak Test Tools 
  ·Vista Internet Problemer 
    Anbefalede Artikler
  ·Den nemmeste måde at konvertere WMA til MP3 
  ·Hvordan at undgå fejl i Sletning af en Registry nøgle…
  ·Sådan Undelete en Windows XP -partition 
  ·Hvordan man kan øge FPS i World of Warcraft 
  ·Hvordan man gør Systemgendannelse Ved hjælp af en kom…
  ·Sådan Konverter trykkeriet filer til PDF 
  ·Sådan får support fra Apple Genius Bar 
  ·Sådan Fix en Windows Media Player-biblioteket Duplicat…
  ·Sådan gendannes en computer uden en disk 
  ·Sådan Fix Dukkede Knapper på en bærbar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com