| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Løsninger til Forebyggelse Cyber ​​Crime
  Mange mennesker har adgang til en computer enten hjemme , i skolen eller en lokal café. Som et resultat, kan cyberkriminalitet blive begået fra næsten hvor som helst. Og for dem, der ikke computer kyndige , kan ofre være nemmere end man skulle tro. Men der er nogle forholdsregler, du kan tage for at hjælpe med beskytte dig og din familie mod cyberkriminalitet . Beskyt din computer
  p Der er flere trin, du kan tage for at beskytte din computer mod cyberkriminalitet. Først holde din computers operativsystem og software opdateret. Producenterne vil løbende sende patches og rettelser til at forsvare din computer fra problemer. For det andet , installere en firewall , og sørg for , at den er tændt på alle tidspunkter. Den firewall forhindrer hackere i at få adgang til din computer , samt adgangskoder, du har oprettet. I nogle tilfælde , når du installerer ny software nødt til at slukke for firewall kortvarigt. Hvis du gør, skal du sørge for at slå det til igen umiddelbart efter installationen . For det tredje , skal du installere anti- virus software og opdatere den regelmæssigt. For de bedste resultater , har det udføre en daglig scanning for at kontrollere for computer trusler samt enhver ny software, der kan have brug for at blive installeret. Endelig , være forsigtige hvad du downloader . Mange vedhæftede filer indeholder computervirus , der kan iværksættes ved åbning. Hvis du ikke kender afsenderen , ikke gider at åbne den . Det er ikke værd at risikoen for en e-mail -virus.
  E- mail-svindel

  Dagens cyberkriminelle er sofistikerede , kan de sende e-mails , der ligner de er fra velrenommerede virksomheder beder om dine personlige oplysninger. Hvis du ikke er klar over, hvordan de fungerer , kan du uforvarende sende dem information, som vil give dem adgang til din personlige konto oplysninger. Når de har det , kan de tømme din højde for alle tilgængelige midler . Ligeledes vil nogle forbrydere sende e-mails udgør at være fra fremmede lande og beder om hjælp til at flytte penge fra deres land til Amerika. Den tommelfingerregel er, at hvis det lyder for godt til at være sandt er det sandsynligvis er. Hvorfor skulle nogen , du ikke kender kontakte dig hjælp flytte penge og tilbyder dig en nedskæring af det? Det betyder ikke tilføje op , og din bedste chance er at slette disse e-mails med det samme.
  Peer Sharing

  Selv om det kan synes dejligt at bytte filer over internettet er der mange risici forbundet med det. Fordi alle involverede parter skal downloade software, som giver dem mulighed for at få adgang til hinandens computere , det åbner mulighed for hackere til at angribe dit system. Hackere kan derefter slippe vira og orme på din harddisk. Og hvis du ikke ordentligt hente fildeling software , kan hackere være i stand til at se hele indholdet af dig harddisk , ikke kun de drev , hvor dine delte filer er gemt . Desuden kan fildeling gøre din computer mål for børnepornografiske billeder . Det kan også resultere i krænkelse af ophavsretten krænkelser. Det er bedst ikke at dele oplysninger med dem, du ikke kender, især over en åben forbindelse på computeren. Stedet vælger at dele med dem, der er dine venner og lægge information på et flash -drev. Også, ikke dele oplysninger , der er ophavsretligt beskyttet , da det åbner du op for at blive sagsøgt .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan genkender Tracking Cookies 
  ·Hvordan til at identificere programmer, der kører i Ta…
  ·Liste over Bad Spyware 
  ·Jeg sidder i eMachines Recovery Management 
  ·RAM Ikke fundet og bippende lyde 
  ·Laptop vil ikke Pick Up Wireless Signal All Time 
  ·Sådan ændres markøren i PowerPoint 
  ·Sådan fjernes GRUB Fra opstartsindlæsere 
  ·Min skærm fryser når rulle ned 
  ·Kan jeg erstatte et indre Power Jack Myself på en bær…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan tjekke Video RAM 
  ·Sådan Reparation Windows XP på en Dell Dimension 
  ·Min pc kører rigtig langsomt ved udskrivning PDF-filer…
  ·Hvordan at reparere systemet Idle Process 
  ·Sådan Luk programmer, der kører i baggrunden i Window…
  ·Sådan Konverter en Wordpad Document 
  ·Sådan fjernes Issch exe 
  ·Sådan Konverter DVFs 
  ·Sådan Format Music Into en ringetone 
  ·Løsninger til Sløret Computer Images 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com