| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan testes en skærminvertering
  A skærmens inverter forsamling er afhængig af velfungerende inverter kabel og inverteren bord. Testning for en inverter problem kræver en ekstern skærm og et VGA-kabel , fordi det synes at være en inverter fiasko kan i stedet være en generel hardwarefejl med din faktiske computer. Hvis dette er udelukket , skal en Phillips skruetrækker være klar til at åbne op for skærmen og kontrollere inverteren kabelforbindelsen. Heldigvis kan du udføre disse test og reparationer i dit eget hjem , selvom du ikke har forudgående uddannelse eller omfattende kendskab til computere . Ting du skal
  ekstern skærm
  VGA-kabel
  Phillips skruetrækker
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Kontrollér skærmens lysstyrke indstillinger , før du forsøger mere udarbejde inverter tests. Der er lysstyrke skærme på forsiden af ​​din skærm samt over de numeriske taster af din bærbare computer , der kan bruges til at justere lysstyrken. Omformeren styrer driften af ​​skærmens baggrundslys, men hvis dine lysstyrke er et uheld slået hele vejen ned det vil resultere i en sort skærm, der synes at have en defekt baggrundsbelysning.
  2

  Tilslut computeren til en ekstern skærm til at teste for en inverter problem. Brug et VGA-kabel og sætte den ene ende af kablet i " VGA Out "-porten på bagsiden af ​​din bærbare eller stationære computer , og den anden ende i VGA-porten på bagsiden af ​​den eksterne test monitor.
  < br >
  3

  Power både skærmen og computeren tændt. Hvis ingen oplysninger vises på test skærm, betyder det oprindelige skærm og dens inverter fungerer korrekt , og det er computerens bundkort /video delsystem , der svigter . Men hvis testen monitor fungerer korrekt , er din skærm inverter kabel sandsynligvis koblet fra skærmens inverter board .
  4

  Power computeren ned , før du kontrollerer inverteren kablet. Hvis du bruger en bærbar computer , skal du afbryde den bærbare computer fra strømforsyningen, og tænd for enheden for at få adgang til batteriet. Du vil se den horisontale omrids af batteriet på toppen af enheden. Nedenfor dette vil du opdage at batteriet release skyderen , som når den aktiveres vil poppe ud af batteriet . Dette er en vigtig sikkerhedsforanstaltning.
  5.

  Afbryd din skærm fra den computer, den er tilsluttet , hvis det er en ekstern skærm, som er i brug med en desktop computer. Afbryd skærmens VGA-kabel fra computeren tårnet. Også afbryde sin strømkablet fra strømkilden. Igen , dette er en sikkerhedsforanstaltning.
  6

  Kig langs omkredsen af ​​plastik eller aluminium stykke, der løber rundt din faktiske skærm. Dette er skærmens kant, og der er skruer langs denne bezel. Afhængig af din skærmtype , kan disse skruer være skjult af en plastik forsegling. Pop off disse plomber med fingrene og derefter fjerne alle bezel skruer med en stjerneskruetrækker skruetrækker.
  7

  Træk ringen forsigtigt ud, startende i det ene hjørne og derefter trække opad. Sæt ringen til side.
  8

  Kig på det sorte inverter kablet nederst i midten af den eksponerede skærmen. Denne sorte kabel hviler på inverter board lige under det. Det skal forbinde til en stikkontakt på dette board , men det har sandsynligvis komme løs fra soklen resulterer i en inverter problem på din skærm, som har lukket ned for baggrundsbelysningen . Afhjælpe dette ved at løfte op på soklen , skyde inverteren kablet igen, og derefter trykke ned på soklen for at sætte den på plads.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Bestem version af en Update.exe File 
  ·Sådan Print Return Kvitteringer 
  ·Forskellen mellem AC & DC Kobling oscilloskoper 
  ·Sådan Fix Jumpy Screens i EPSXe 
  ·Langsomme Downloads på min nye pc 
  ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen uden at …
  ·Fælles Computer Software Problemer 
  ·Hvad er Microsoft MimeOLE 
  ·Problemløsning Slow Computer Performance 
  ·Sådan Fix en langsom -til- Start Computer 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvorfor min CPU temperaturen er for høj 
  ·Tegn på Processor Manglende 
  ·Hvordan at slippe af antimalware 
  ·Hvordan finder man en kompetent Computer Tech 
  ·Sådan foretages fejlfinding HP Compaq Presario V2000 L…
  ·Den bedste måde at teste Internet Speed ​​
  ·Sådan kopieres delte mapper uden at miste Share Tillad…
  ·Hvad er årsagen Thermal Margin Fejl 
  ·Hvordan at reparere en Loose Laptop Screen Hinge Med ve…
  ·Sådan Find skjulte dokumenter på en computer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com