| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan finder man en kompetent Computer Tech
    Finde en person, der reklamerer sig at være en computer tekniker er nemt, men er udfordringen at finde en kompetent én. Ganske vist er der nogle fremragende og yderst kvalificerede fagfolk i branchen , men at finde en kompetent ( og ærlig ) tekniker kan være en vanskelig proposition.There er to forskellige opgaver er nødvendige for at opfylde dette behov , at finde en pulje af muligheder at vælge fra, og fjerne mindre ønskværdige kandidater fra din liste . Instruktioner
    Find en kompetent computer tekniker
    1

    Netværk med forretningsfolk , du har tillid ved at bede dem om at anbefale nogen, de bruger . Kontakt din advokat , forsikring sælger, lægens kontor og alle andre, der kommer til at tænke . Saml en liste over flere anbefalede selskaber.
    2

    ringe til dine venner og familie , men vær opmærksom på at de fleste af disse mennesker måske ikke har den nødvendige ekspertise til at skelne deres kompetence en computer tekniker , i hvert fald ikke på den niveau af et kontor manager, der skal have fungerende computere til at holde deres forretning kørende.
    3

    Tjek din lokale aviser for reklamer , tilføjer nogen navne fundet til din liste. Telefonbogen er også en god ressource , kigge i De Gule Sider under "Computer Repair " sektionen.
    4

    Check online , især i de lokale fora. Hvis der ikke er nogen oplysninger udstationeret der , tilmelde dig til at oprette en konto og bede gruppen om udtalelser . Sørg for at diskontere eventuelle udtalelser , at du får at vide, at nogen, inklusive en berygtet computer reparation person kan også sende tendentiøse udtalelser i disse fora .
    5.

    Ring til Better Business Bureau i dit område, og se efter klager over nogen af de navne på din liste. Et andet sted for at give et hurtigt opkald til, er din lokale politi afdeling business office ( ikke ringe 911 ) , og spørge , om der er nogen, du bør undgå.
    Evaluering af Kandidater
    6

    Spørg enhver perspektiv kandidat hvor længe de har været i branchen . En kompetent computer reparation person bliver nødt til at have haft mindst tre år som overvåget bænk tech.
    7

    Tjek kundereferencer , der havde deres computere tilfredsstillende serviceres af denne tekniker . Dette omfatter kalder konkurrencen og spørgende .
    8

    Test tekniker ved at spørge præcist, hvor meget en vagt beskrevet symptom vil koste at løse . Som et eksempel, spørge " Hvor meget vil det koste at få min computer til at stoppe med at lave det kliklyd ? " Hvis du får en fast pris svar ( der ikke omfatter udskiftning af dit system) flytte videre . Kompetente teknikere i enhver handel vil give dig et svar på, hvor meget det vil koste at reparere noget, før de ved præcis, hvad der er galt .
    9

    Sammenlign faktureringssatser . En professionel computer reparation person vil have hovedet samt omkostninger til opgørelse talrige reservedele , hvoraf de fleste vil have en konstant faldende værdi.
    10

    Discount påstande om certificering. Mens certificeringer og efteruddannelse er vigtige, i de 28 år er denne forfatter var involveret i computer reparation fuld tid mange af de værste reparation teknikere anvendt forskellige certificeringer som deres primære salgsværktøj.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan løses Music dubletter i Windows Vista 
    ·Hvordan jeg ændre tapet på en Asus Mini Laptop 
    ·PC Køling Tips 
    ·Sådan Tænd og sluk Cookie Blocker 
    ·Sådan slette en fil, kan ikke læses 
    ·Hvad er fordelene ved e-mail Vs. Faxe 
    ·Sådan bruges GPO til Animationer 
    ·2000 Professional Registry Key Recovery 
    ·Sådan Gør det , hvor jeg kan Push Ctrl -Alt- Del for …
    ·Sådan opdaterer Dell Latitude C840 XP Pro Drivers 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Genstart en Dell pc til fabriksindstillingerne 
    ·Sådan kopieres Filmapper fra en pc til en DVD-R 
    ·Sådan Fix USB-portene på en laptop uden at tage dem u…
    ·DDR2-hukommelse Problemer 
    ·Hvorfor Defragmentering tage så lang 
    ·Sådan Flash en Linksys WRT - 150N 
    ·Jeg ønsker ikke at opgradere : Hvordan kan jeg stoppe …
    ·Sådan Konverter MP3-filer til at arbejde i Nintendo DS…
    ·Sådan slettes Windows Update ikon fra skrivebordet 
    ·Sådan fjernes på Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com