| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Master Boot Record Recovery
  Computeren tændes, begynder at starte, og pludselig stopper . Fejlen på skærmen står " Fejl ved indlæsning af operativsystem". Denne fejl og " Missing operating system" og " Ugyldig partitionstabel ", " NTLDR mangler " eller " Master boot beskadiget record" er fem af de mest almindelige master boot record ( MBR) problemer. Disse viser, at MBR er beskadiget , har en virus eller mangler. Ifølge Microsoft , hvis sådanne fejl opstår under computer opstart er det nødvendigt at fastsætte master boot record. Sådan fungerer det

  master boot record er den første sektor af en harddisk i alle standard IBM -kompatible pc'er . Den indeholder 512 bytes af information, der fortæller BIOS ( basic input /output system), som er den primære harddisk partition, hvor operativsystemet er placeret, og hvordan du starter operativsystemet. Efter BIOS kontrollerer den primære hardware systemer, så ser på master boot record , så det rigtigt kan udføre vejledningen for at starte computeren. Hvis der er et problem med posten , kan computer fryser og operativsystemet ikke kan indlæses.
  Process
  p Der er et to primære måder at afslutte en master boot record genopretning: FDISK /MBR kommando og Windows Genoprettelseskonsol . Alle MS- DOS, Windows 95/98/ME startdisketter kommer med FDISK /MBR kommandoen som en standard funktion . Computere med Windows XP/Vista/7 kræver, at brugeren til at starte Windows Genoprettelseskonsol først og derefter bruge kommandoen FIXMBR . For at fuldføre denne proces , er det nødvendigt at have et fungerende cd-rom -drev og en bootbar cd , et diskettedrev arbejder med systemer, der ikke har et cd- rom-drev

  Overvejelser .

  Ifølge Microsoft Technet , master boot record er en " sårbar spot udnyttes af vira " på grund af dens nødvendighed for systemet starter op . Før du fortsætter med yderligere opsving trin , er det først nødvendigt at køre en MBR anti- virus check på systemet. Alle større kommercielle anti -virus programmer enten komme med en bootbar disk eller i tilfælde af downloadede software , en bootbar diskette opretter fra menuen "Hjælp" . Når anti- virus check er komplet og ingen virus findes i master boot record , kan brugeren fortsætte med enten FDISK /MBR kommando eller Windows Genoprettelseskonsol , afhængigt af den version af Windows installeret på pc'en.
  < br >
  Identifikation

  på grund af øget kompleksitet med hver generation af pc-systemer , er kategoriseringen af ​​specifikke fejl blevet vanskeligere . Mens der er mange fejl , der peger på en mulig master boot record problem , kan inddrivelse af MBR kun være et første skridt. Andre fejl almindeligvis er forbundet med MBR korruption er "Ugyldig system disk ", " Disk I /O-fejl ", " Udskift disken, og derefter trykke på en tast ", " Non -System disk eller disk fejl" og " Disk Boot fiasko. " Hvis nogen af ​​disse fejl opstår , eller hvis der kun en blank sort skærm vises under system boot , så kan det være nødvendigt at foretage en MBR opsving.
  Warnings

  Make at din anti- virus beskyttelse er altid up to date, og altid køre dit anti- virus program inden afslutningen andre trin i master boot record opsving. Visse vira kan inficere MBR og vente til nyttiggørelse før aktivering .

  Konsultere en ekspert , hvis nogen af ​​disse skridt er ud over din computing evne . Fejl kan forårsage uoprettelige tab af data.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Langsom Boot Efter Asus Splash Screen 
  ·Problemer med Alienware Frysning 
  ·Softwaren vil ikke genkende min Zune 
  ·Ingen lyd med My Presario F500 DVD Drive 
  ·Sådan foretages fejlfinding Flash Player Installation 
  ·Sådan Find Out hvilke komponenter der er i din compute…
  ·Min Dell Holder på opstart , men kan ikke start Window…
  ·Sådan ændres startrækkefølgen på min computer 
  ·Sådan Hard Reset en bærbar 
  ·Skrivebordsbaggrund Problemer 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad er Usenet SSL-kryptering 
  ·Sådan Fix en USB-port , der tænder & Off Gentagne gan…
  ·Hvorfor ikke min computer Make Enhver Sound 
  ·Data Recovery i en intern harddisk 
  ·Sådan gendannes gendannelsespunkter efter at Systemgen…
  ·Jeg kan ikke downloade opdateringer i Windows 7 
  ·Sådan aktiveres en enhedsdriver 
  ·Sådan Fix en R6034 Runtime Error 
  ·Sådan Start en lille computer Erhverv 
  ·Sådan Fix en computer Hvis Angrebet af Virus 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com