| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en Dragon Naturligvis Tale Problem med Vista
    Drage NaturallySpeaking giver dig mulighed for at skrive , diktere og navigere din computer uden brug af dine hænder. Alt det kræver er din stemme. Det er en af ​​de få talegenkendelses programmer derude med en høj grad af nøjagtighed. Men det bruger en masse af computerens ressourcer og dermed en masse kan gå galt , alt fra programmets manglende Vista kompatibilitetsproblemer. Problemer falder i to kategorier: dem, der er en software problem, og dem, der er en hardware problem. Diagnosticering , hvilke af disse kategorier dit problem falder i , er det første skridt i fastsættelsen af ​​det. Instruktioner
    1

    Test din mikrofon ved hjælp af et andet program, og en anden computer. Der er mange gratis lydredigering programmer på nettet , som f.eks Audacity , som du kan bruge til at registrere din stemme og afspille den . Dette vil lade dig vide, hvis det er simpelthen et spørgsmål om en dårlig mikrofon. Nogle mikrofoner virker bedre med Dragon end andre, og Nuance hjemmeside har en liste over dem, de fandt på at fungere bedst (se Resources).
    2

    Test sørge lydstyrkeindstillingerne er indstillet korrekt på computeren, og at computeren ikke er muting mikrofonen. For at teste dette , skal du klikke på "Start" og derefter klikke på " Søg". Enter " mmsys.cpl " (uden anførselstegn) i søgefeltet og tryk enter . Åbn mmsys.cpl og vælg "Sound ". Gå til "Optagelse "-fanen. Vælg "Standard ". Hvis mikrofonen lyder svag , kan du gå til " Custom" -fanen og vælg " Mikrofon Boost. " Også nogle lydkort installere deres egen lyd software. Du bør tjekke for at sikre , at indstillingerne i disse programmer er korrekte ved hjælp af din programmets manual.
    3

    Tjek din computers ur i nederste højre hjørne . Hvis den er slukket , kan du have et problem med dit bundkort. Hvis du har et bundkort problem , vil du sandsynligvis brug for en ny computer. Men det er bedst at udelukke alle andre muligheder, før du beslutter, at det er synderen .
    4

    Kontroller at se , om din RAM er dårlig ved hjælp Vistas indbyggede RAM checker. RAM brikker er programmer , der analyserer din computers hukommelseskort til at se om der er et fysisk problem med dem. Hvis der er, kan du blot få en erstatning , der er kompatibel med din computer. For at bruge Vista RAM checker klikke på " Start" orb og indtast " hukommelse" i søgefeltet . Du bør få "Memory Diagnostics Tool " som en mulighed. Åbn dette og vælg " Genstart nu og se efter problemer". Symptomerne på problemer med hukommelsen er varierede og mærkelige , der spænder fra inddrypning problemer at programmere startproblemer , at gentagen bestikkelse af din drage lydfiler .
    5.

    Sæt din Drage instillation disk i cd-eller dvd -drev og åbne den . Vælg " Reparer Drage " valgmulighed. Dette vil forsøge at løse Drage , hvis selve programmet er brudt.
    6

    Log på Dragens webside og sørg for din version af Dragon er kompatibel med Vista , og at din Drage program er opdateret , komplet med alle nødvendige patches (se Resources). Drage 10 er fuldt kompatibel med Vista, men tidligere versioner kan have problemer. Men Nuance tilbyder opdateringer til at gøre tidligere versioner kompatible med vista.
    7

    Søg Dragons online " TechNotes " FAQ (se Resources). Dragon FAQ er faktisk ganske nyttigt , da det omfatter alle de spørgsmål, nogen nogensinde har sendt dem. Chancerne er en anden har haft dit problem , og har lagt det .
    8

    Ring Nuance teknisk support hotline. Hvert eksemplar af Drage kommer med en gratis teknisk support service. Det er godt for varigheden af problemet, hvilket betyder, at du kan kalde dem tilbage om det samme problem det fortsætter med at genere dig . De vil opkræve dig for fremtidige problemer , dog. Den teknisk support nummer for i USA er 407-241-1822 . Telefon support er ikke tilgængelig for tidligere versioner .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilmelder du dig Windows Firewall 
    ·Tricks til at fremskynde videoer med No More Buffering 
    ·Sådan Fix GPF fejl 
    ·Sådan konfigureres RDP i Windows CE 
    ·Hvad er en eAccess Overtrædelse 
    ·Min Acer Aspire AM5201 sidder fast i dvaletilstand 
    ·Top Ti måder at gøre din computer hurtigere 
    ·Sådan Fix USB kommunikationsproblemer 
    ·Hvorfor Skærmen på min XPS M1730 gå sort, når jeg t…
    ·Sådan Kill Wuauclt.Exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en glemt XP adgangskode 
    ·Sådan Stop Adaware Fra Opstart ved opstart 
    ·Hvordan kan man se den sidste gang en computer var defr…
    ·Sådan Block Avast Script 
    ·Sådan Fix Ulæselige Segmenter 
    ·Min Lexmark X8350 ikke scannes 
    ·Sådan bruges en Duty Cycle på et multimeter 
    ·Sådan Clear Statistik på Norton 
    ·Problem: Spoolsv.exe Crashes Før logon 
    ·Sådan fjernes Roxio på en Dell 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com