| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan gendannes Disk af en harddisk
    Harddisken på en computer skal køre hele tiden for at både gemme og få adgang til filer på kommando . Diskfejl almindeligt forekommende i løbet af livet af harddisken og kan akkumulere og "crash " disken , hvis regelmæssig vedligeholdelse ikke er udført. Du kan gendanne de data, der er på harddisken , forudsat at det ikke er fysisk beskadiget , ved at bruge harddisk nyttiggørelse programmer, der er tilgængelige for både PC og Mac-computere. De harddisk nyttiggørelse programmer kommer i gratis og betalte versioner, og mens de varierer i brugervenlighed , alle arbejde på at gendanne data fra harddisken disk , så den igen kan benyttes. Ting du skal en Web browser
    internetadgang
    DVD-drev
    Vis Flere Instruktioner
    dataredning 3
    1

    Indsæt en harddisk opsving disk i DVD -drevet, sådan data Rescue 3-program til Mac (se Resources). Luk diskskuffen .
    2

    Genstart computeren. Hold "C" -tasten på en Mac. Vent til harddisken opsving disk for at vise en menu på skærmen. Vælg den harddisk, hvis data skal tilbagebetales af den præsenterede listen. Tryk på " Fortsæt ". Vælg en anden harddisk til at gemme de gendannede data til , og tryk derefter på "Fortsæt". Klik på " Hurtig scanning " ikonet på det nye vindue , der vises. Tryk på " Fortsæt ".
    3

    Vælg de data til at inddrive fra listen præsenteret i et nyt vindue (hold "Shift "-tasten for at vælge flere filer). Tryk på " Recover "-knappen. Vent da dataene er inddrevet og gemmes til den anden harddisk. Afslut harddisken opsving program til at lukke computeren ned . Genstart computeren og omformatere harddisken, så det kan bruges igen.
    Hard Drive mekaniker Gold
    4

    Hent prøveversionen af Hard Drive Mechanic Gold (se Resources ) . Dobbelt-klik på ikonet for den harddisk recovery programmet, når den er downloadet . Følg menuen for at installere programmet på computerens harddisk , der har det operativsystem , der kører på den. Genstart pc'en .
    5.

    Kør harddisk opsving program. Vælg den harddisk, der skal inddrives fra listen præsenteres i programmet hovedskærm. Vælg " Reparer "-knappen. Klik på "Ja" knappen i bekræftelsesvinduet. Vent som harddisk recovery program reparerer skader plager harddisken.
    6

    Afslut programmet efter du har klikket på "Done "-knappen i bekræftelsesvinduet. Dobbelt-klik på ikonet for den harddisk, der er blevet repareret for at åbne sit vindue . Kopiere alle de data, du vil gemme fra ud af harddisken. Omformatere harddisken , når dataene er blevet kopieret.
    Norton Utilities
    7

    Hent prøveversionen af ​​Norton Utilities (se Resources). Dobbelt-klik på ikonet for programmet, når den er downloadet . Følg menuen for at installere programmet på computerens harddisk . Genstart pc'en .
    8

    Kør fil opsving program . Vælg den harddisk, fra listen præsenteres på fil opsving program hovedskærm. Klik på "Fortsæt ".
    9

    Vælg filtypen på listen præsenteres i nyt vindue , for eksempel, "Microsoft Word ". Klik på " Start" knappen .
    10

    Vent da den gendannede filer præsenteres i et nyt vindue. Klik på de filer, du ønsker , og klik på knappen "Gem" . Naviger i det vindue, der ser ud til en anden harddisk . Klik på "Gem "-knappen på vinduet. Vent da filerne gemmes til den anden harddisk. Afslut fil opsving program og omformatere harddisken.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er loopback Test 
    ·Sådan bruges Wildcard Expressions 
    ·Sådan Fix en skærm, Lamme 
    ·Computeren går ned, når Leaving SolidWorks 
    ·Sådan Reparation Microsoft Office s Document Imaging 
    ·Sådan Clear en Memory Leak 
    ·Sådan fjernes ScanDisk Tool 
    ·Sådan Slet Spyware 
    ·Min HP Pavilion Will Ikke Power Up 
    ·Sådan gendannes Åbn med et højreklik 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en sort skærm på en Dell…
    ·Min Dell Dimension 4700 Har en langsom Internet Transfe…
    ·Sådan Hook op en Low -Power Mic til en computer 
    ·Sådan Uncorrupt en Limewire Download 
    ·Sådan Fix Mfc71.dll 
    ·Hvordan ændrer jeg tastaturet på min Dell Latitude C8…
    ·Hvad er en trojansk Downloader 
    ·Sådan lysne skærmen på din HP Laptop 
    ·Netscape POP3 indgående og udgående server Informatio…
    ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Hovedtelefoner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com