| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvad skal jeg gøre, hvis min HP System Recovery ikke virker
  ? Fleste computerproducenter , herunder HP , giver ejerne et System Recovery Disk i tilfælde af en alvorlig harddisk fiasko. Disse opsving disketter omfatter ikke kun Windows Operating System oprindeligt installeret på maskinen , men også en komplet samling af enhedsdrivere og andre præ-installeret software , alle designet til at få ejeren " tilbage til begyndelsen ", når en katastrofe sker. Men disse opsving disketter og opsætninger ikke altid arbejde . Her er hvad man skal gøre for at løse dette problem, og gendanne din HP-computer alligevel. Må Indledende Scouting Første

  Brug en anden computer med internetforbindelse til at jage vigtige filer på forhånd. Besøge hjemmesiden for din computers producent og søge støtte filer, der indeholder pakker af indstillinger for gendannelse , ligesom alle de enhedsdrivere til komponenter i din model pakke. Hent alt det nødvendige for at gendanne din computer, herunder BIOS og " chipsæt " enhedsdrivere til bundkortet. Download disse filer til et flash-drev , og sørg for at omhyggeligt oprette og navngive en mappe på flashdrevet til dette formål.
  Find A Windows Installation Disk

  Look for Certificate of authenticy ( COA) til din kopi af Microsoft Windows på bagsiden eller i bunden af ​​computeren . Denne COA keycode vil angive, hvilken version af Windows fulgte med computeren . Hvis du ikke har et autentisk opsætningsdisk til dette "smag" af Windows , finde en et eller andet sted . Du kan låne en fra en ven eller købe en online via eBay. En computer værksted kan også være villig til at geninstallere Windows for dig ved hjælp af sine setup diske. Men uanset hvor du får setup disk, vil du nødt til at bruge din COA keycode at installere og aktivere dit produkt.
  Installation af drivere

  Når Windows er installeret på din harddisk , kan du begynde at geninstallere enhedsdrivere fra din flash-drev. Åbne filerne på flashdrevet , og kigge efter en "Setup "-ikonet for føreren. De fleste bilister installerer sig selv fra disse filer. Installer Ethernet driver først, så du kan oprette forbindelse til internettet så hurtigt som muligt . Når dette fungerer , internettet bruges til direkte at downloade enhver enhed filer, du kan have overset.
  Besværlige Drivers

  I nogle tilfælde blev apparatet producenten tænker installeret på computeren enten er blevet opgraderet siden købet, eller en eller anden måde mystisk ændret fra enheden noteret på hjemmesiden. Når dette sker, kan du bruge en " driver detektiv " værktøj, såsom Everest Free Home Edition , for at bestemme, hvad mærke og model af enheden er virkelig og hente driveren til det. Windows indeholder ikke et sådant redskab i sin pakke , men der er flere gode " driver detektiver " tilgængelige online. Vær meget forsigtig med at downloade gratis detektiv værktøjer fra websteder , der ikke har et ry for sikkerhed, da Everest Free , CNET, og PC World gøre. Mange virus gemme sig inden gratis driver - detektiv værktøjer . Vær sikker på at du downloade driveren filen betydet for din version af Windows.
  Finde Software Replacements
  p Hvis du har setup diske til software som MS Office , kan du begynde at genindlæse disse titler til dine maskiner. Alle Microsoft- software skal sættes op og aktiveres med et keycode , så forhåbentlig du har disse oplysninger et eller andet sted . Hvis ikke, bliver du nødt til at købe MS Office igen eller bruge en open source alternativ som Open Office . Mange almindelige utilities kan findes på en sikker, virusfri download site som FileHippo.com .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Stop en Dell bærbar Beep 
  ·Sådan Skjul Dokumenter 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Acer X1700 
  ·MS Word vil ikke åbne filer 
  ·Sådan Forhøjelse Processor Speed ​​
  ·Sådan Fix Computer Ur Problemer 
  ·Sådan Udskift en DC Jack på en Inspiron 5150 
  ·Hvordan laver man en eMachines Computer Boot fra cd- ro…
  ·Hvorfor skal jeg have en lille Square , der følger Aro…
  ·Sådan Clean Up Your Mac , når det opfører ujævnt 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en bærbar Loop 
  ·Sådan gendannes en database til flere datafiler 
  ·Sådan Få Tier One Support 
  ·Sådan fjernes Blokerede og Restricted Files 
  ·Min computer kan ikke køre exe- filer eller Start Up 
  ·Windows Optimizer Programmer 
  ·Sådan Expose den trojanske hest 
  ·Sådan Fix en Laptop Lag 
  ·Sådan bruges en Dell Installations cd til min PC 
  ·Sådan læses en ridset cd 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com