| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Problemer med dvaletilstand
    Som de opgraderer til Windows 7 , er mange mennesker har problemer med dvaletilstand på deres computere. Almindelige problemer omfatter ikke at kunne vågne op en computer , computeren ikke kommer til at sove ordentligt eller computeren vågner selv op tilfældigt . Sådanne dvaletilstandsfunktioner udfordringer kan normalt korrigeres ved at kontrollere nogle indstillinger i Windows 7 . Chauffører

    For at undgå problemer med dvaletilstand i Windows 7 , dobbelt -tjek for at være sikker alle dine drivere er up -to- date. Driveropdateringer er særligt vigtige for grafikkortet og bundkortet . Du kan også nødt til at sikre din BIOS er up- to-date .
    A Test til Run
    p Hvis dvaletilstand udfordringer fortsætter og dine drivere og BIOS er up- to-date, vil køre en Energy Report på din computer vise, om dine komponenter kan indtaste standby-eller dvaletilstand eller ej. Aktiver denne rapportering funktion ved at åbne et kommandovindue og skrive " powercfg - energi". Den resulterende rapport vil analysere magt mulighederne i din maskine , og kan oplyse, hvorfor den ikke sover ordentligt. Rapporten vil vise komponenter, der ikke kan komme ind et lavenergitilstand i pink. Selv om dette ikke i sig selv kan indikere et problem, vil du ønsker at undersøge noget usædvanligt vist i rapporten.
    Memory Faktorer

    Hukommelse kan også være en faktor i Windows 7 problemer med dvaletilstand. Bundkort har evnen til at enten dynamisk ur hukommelse, eller du kan indstille den manuelt. Hvis hukommelsen er overclocket eller urette clocket må dvaletilstand ikke fungere korrekt. Dette kan korrigeres ved at lade bundkortet styrer de hukommelse tider på computeren.
    Power Plan

    Forkerte strømstyringsindstillinger kan også udløse dvaletilstand udfordringer. I Windows 7 , kan disse indstillinger kontrolleres og justeres ved at gå til Kontrolpanel , System , Strømstyring, Skift Power Settings. Der, vil du nødt til at sætte "Tillad Hybrid Sleep" indstilling til off , " Dvale After" aldrig og "Power knapper og låg " til at sove. De MMS-indstillinger , som også kan findes i dette område , skal også kontrolleres for at sikre , at medierne deling tillader computeren til at sove. De MMS søvn indstillinger er ofte årsag til problemet , når en computer vågner op uden grund. Dette er især tilfældet, når computeren er tilsluttet til et kabel eller en altid-på netværksforbindelse .
    Hardware Issues

    Problemer med dvaletilstand , kan også være forårsaget af hardware spørgsmål. USB-enheder såsom tastaturer eller mus kan forårsage dvaletilstand funktionsfejl , som kan grafikkortet og trådløs adapter. I test hardware, fjerne alle de enheder, du kan , og derefter teste sleep mode for at se om det så virker ordentligt. Hvis den gør , genaktivere enheder én efter én , indtil du lokalisere roden af ​​problemet . Hvis ingen af ​​ovenstående forslag løser problemet, kan problemet være en defekt bundkort eller en defekt installation af Windows. Hvis dvaletilstand fungerer korrekt , men din computer for nylig opdateret , kan du også prøve at rulle tilbage disse opdateringer i et forsøg på at bestemme roden til ballade .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Kontrolpanel til Windows Vista 
    ·Hvordan at reparere Windows XP-installationer : Savnes …
    ·GeoVision Fejlfinding 
    ·Sådan Clean Up en computer til at gøre det hurtigere 
    ·Sådan Refill en HP CC640W blækpatron 
    ·Sådan Lås Caps på Computere 
    ·Hvordan man undgår Blue Screen of Death på Windows 
    ·AMD CPU Konflikt med SP3 
    ·Bad Hard Drive Data Recovery 
    ·Hvad er årsagerne til Jumpy Gaming 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver Disk F Bootable 
    ·Sådan slettes en Windows mappe Når Adgang nægtet 
    ·Sådan Clean Up Start -up på en computer 
    ·Sådan logger du på iLO 
    ·Sådan Fix My Volume på min bærbare 
    ·Sådan deaktiveres MAPI klienter 
    ·Sådan Konverter Overdrive Media til MP3 
    ·Sådan Send til OneNote 2007 
    ·Sådan løser Blue- Screen Fejl 
    ·Sådan Tøm hukommelsescachen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com