| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Gør Bredbånd Hurtigere
    bredbåndsinternet tilslutninger som DSL og kabelmodem er blevet meget populære i de sidste par år. Med download satser tider på over 10 Mbps , så de brugere til at surfe på internettet med lynets hastighed med hurtige downloads af selv de travleste websider. Desværre kan lynhurtigt undertiden synes at aftage til en sneglefart , især hvis du forsøger at få noget gjort på internettet i en fart. Ting du skal
    bredbåndsforbindelse optimizer
    Spyware fjernelse software
    Vis Flere Instruktioner
    Sådan Gør Bredbånd Faster
    1

    Forinden noget med dit bredbånd sikre dit operativsystem er optimeret ved at defragmentere din harddisk. Et fragmenteret harddisk kan gøre det vanskeligt for ansøgninger til hurtigt at finde de uddannelseselementer , de skal bruge for at køre , hvilket kan bremse den generelle drift af din computer. Gør dette ved at klikke på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , og klik derefter på "Alle programmer " Tilbehør "," Systemværktøjer "og" Diskdefragmentering "i nævnte rækkefølge. Når Diskdefragmentering vinduet vises, køre den til slut. det bør ikke tage mere end et par minutter, afhængig af din processor hastighed og fragmenteringen niveauet af dit drev . Dette bør nu hjælpe dit operativsystem køre hurtigere.
    2 < p> Next , optimere din browser ved at rydde din Internet cache . at komme af disse ubrugte filer vil hjælpe din browser identificere, hvor det skal gå hurtigere. Hvis du bruger Internet Explorer , skal du åbne din browser ( hvis det ikke allerede er åbent ) , og klik på " Funktioner" menuen øverst på skærmen. Når det åbnes, klik på "Internet Options" nederst i menuen "Generelt" fanen til venstre , og " Delete " knappen er forbundet med browserdata , i nævnte rækkefølge. Derefter hit "Luk" og "OK" for at afslutte. Andre browsere bruger en lignende sekvens til at slette cachede filer .
    3

    For at gøre din bredbåndsforbindelse køre hurtigere, flere bredbånd accelererende shareware ( gratis ) programmer er tilgængelige på flere forskellige hjemmesider. Optinet fra sharewareconnection.com og DrTCP fra coolbusteratyourservice , er to af de lettere dem at komme og bruge. Prøv at downloade og installere en af ​​dem .
    < br > 4

    Hold kun én ansøgning åbent ad gangen , hvis du ikke allerede gør det. holde styr på mere end én ansøgning , vil bruge op processor tid, der kan afsættes til at køre din browser. Hold også kun en browser vindue åbent ad gangen. holde styr på mere end én Internet applikation bruger forbindelsen tid, der kan afsættes til at downloade det websted, du ønsker at se på .
    5.

    Endelig, hvis du gør en masse online shopping, tilbringe tid i chatrum eller på anden måde forbindelse til mange forskellige steder , er du i sidste ende kommer til at blive ramt af adware og spyware. Begge disse typer applets, udover at invaderer dit privatliv, kommer til at bremse selv de bredeste bredbånd tilslutning. Spyware Doctor fra PC Tools , men ikke freeware ( det koster omkring $ 30 pr år) , er den øverste malware fjernelse valg for både PC Magazine og PC World. Hvis du ikke ønsker at bruge penge , Spybot , fra sikrere - networking.org , kan arbejde for dig . det er freeware, men sikrere Networking beder om en donation, hvis du finder Spybot nyttige.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes CoolWWWSearch Spyware 
    ·Ulemperne ved at bruge computere til underholdning 
    ·Fejlfinding en ATI 5770 
    ·Sådan fjerner billeder fra Google Maps 
    ·Hvad gør man hvis du spilder Soda på en bærbar 
    ·Værktøjer til at fjerne Recycler virus 
    ·Sådan Fix en mikrofon på en computer 
    ·Løsninger til en Blue Screen 
    ·Sådan slettes alle cookies på pc'er 
    ·My Documents Lamme Explorer.exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af SUSP_IRP_MJ_Create 
    ·Trojan.Agent Virus 
    ·Hvad betyder en Diskdefragmentering Gør 
    ·Sådan fjernes en Pinnacle Video Driver 
    ·Hvordan du manuelt rense dit Windows Registry 
    ·Sådan Fix MSI Wind Sound 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell Bærbare 
    ·Sådan fjernes slettede Ghost Files 
    ·Sådan Fix en computer , der starter med den fælles Fi…
    ·Hvorfor er min Memory Stick i RAW-format 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com