| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan rengører jeg Registry
    ? Windows registreringsdatabasen er en kritisk del af din computers operativsystem, og det er vigtigt at holde denne indskrive fil ordentligt vedligeholdt . Når alt kører gnidningsfrit kan du være lykkeligt uvidende om din registreringsdatabase fil, men når noget går galt , vil du sikkert ved, det er der. Tage sig tid til at rense og optimere din registreringsdatabasen er en af ​​de bedste måder at afværge computer problemer , før de starter . Sikkerhedskopiere registreringsdatabasen

    Før du kører nogen form for registreringsdatabasen renere eller lignende program er det vigtigt , at du sikkerhedskopierer registreringsdatabasen først. Fjernelse af en nøgle i registreringsdatabasen eller gøre nogen form for ændring af din Windows registreringsdatabasen kan forårsage dine programmer bliver upålidelige og afvisende , og ændre den forkerte nøgle i registreringsdatabasen kan endda gøre din computer ubrugelig. At tage sig tid til at sikkerhedskopiere dine registreringsdatabasen, før du går i gang kan spare dig for en verden af ​​besværet.

    Sikkerhedskopiering din Windows registreringsdatabasen er hurtig og nem. Du skal blot klikke på Start- knappen og vælg Kør fra menuen. I boksen Kør skrive Regedit . Når indskrive editor kommer op sørg for du er ved roden ved at fremhæve My Computer. Derefter skal du blot højreklikke og vælge Eksporter i menuen. Vælg et sted at gemme den indskrive fil og fortsætte. Din registreringsdatabasen er nu bakkes op, og det vil være til rådighed til at genoprette , hvis noget skulle gå galt.
    Vælg en Quality Registry Rensning Product
    p Der er en række registreringsdatabasen rengøringsmidler på markedet - så mange faktisk , at vælge den rigtige kan være lidt svært . At komme i gang kan du tjekke hjemmesiden for det selskab, der gør dit anti- virus beskyttelse produkt. Mange af de mest kendte producenter af anti- virus software også har registreringsdatabasen rengøringsmidler til rådighed til køb , og nogle af dem endda give en gratis prøveperiode , så du kan prøve produktet , før du køber den. Download og køre en indskrive rensning produkt fra en veletableret anti- virus firma er en måde at holde din pc kører problemfrit.
    P Hvis din anti- virus producent ikke har en egnet registreringsdatabasen renere rådighed et selvstændigt produkt som Registry Mechanic eller CCleaner kan være et godt valg som godt. CCleaner er et freeware program, der kan bruges til at rense registreringsdatabasen, fjerne overflødige programmer og meget mere. Registry Mechanic er en pay produkt, men det kan give gode resultater.
    Kør programmet forsigtigt

    Ligegyldigt hvad registreringsdatabasen renere du vælger at bruge det kritisk at læse instruktionerne grundigt, inden du går i gang. Som nævnt før er det afgørende at sikkerhedskopiere din nuværende registreringsdatabasen i tilfælde en nøgle er fjernet fejlagtigt, eller en uklog ændringen foretages . Efter backup af registreringsdatabasen er afsluttet åbne programmet og køres gennem prompter . Vær omhyggelig med at gennemgå hver valg, som det præsenteres , og sørg for anbefalet registreringsdatabasen ændringen giver mening for dig . De fleste registreringsdatabasen rengøringsassistenter give brugerne en fortryd funktion - sørg for at evne eksisterer , før du går videre . Når du har foretaget ændringer i registreringsdatabasen skal du sørge for at teste dine programmer til at sikre, at alt fungerer som forventet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan køres Systemgendannelse som Gæst 
    ·Sådan kopieres en C-drev 
    ·Sådan installeres et SSL-certifikat ISA 2006 
    ·Sådan foretages fejlfinding MAS 90 
    ·Sådan spiller VOB i Windows Media Player 
    ·Sådan fjernes Google Search Redirect til Intelius 
    ·Keyboard på Laptop ikke fungerer korrekt efter en XP I…
    ·Sådan Fix Windows Vista Print Spooler Når Ikke start 
    ·Computer Hardware Reparation og vedligeholdelse 
    ·USB Fix til Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændrer du din Print Screen knappen 
    ·Sådan Fix I /O til en bærbar 
    ·Sådan fjernes Vista Update i Registry 
    ·Sådan får du adgang HKEY lokale maskine Systems 
    ·Sådan fjernes MSI , der mangler 
    ·Om Windows System32 Ctfmon.exe 
    ·Fejlfinding Langsomt internet på en pc 
    ·Sådan Fix My PC Fejl 
    ·Hvad er årsagen websider til Jump & Rul 
    ·Sådan fjernes Registry Cleanup på XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com