| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvilke programmer skal jeg bruge ved opstart i Msconfig
    Et Windows-computer kører flere processer fra det øjeblik du tænder den. Mange af disse processer starter automatisk , når computeren startes , og kan enten være en fordel eller til skade for en computers ydeevne. Hjælpeprogrammet MSCONFIG tillader dig at håndtere programmer , der er nødvendige for opstart , og dem , der kan sikkert deaktiveres uden skadelige system processer . Systemværktøjer

    computeren til at fungere ordentligt , er der visse drivere og Windows -komponenter , der er nødvendige . The Window System mappen indeholder vigtige filer såsom WPDshserviceObj , som anvendes til bærbare ledelse. Den indeholder også vigtige filer , såsom Sptd.sys . Som standard , er disse programmer og andre i mappen System indstillet til at starte automatisk , når computeren startes på MSCONFIG . Hvis de er deaktiveret, vil din computer ikke fungerer ordentligt , og kunne løbe ind i fryser og fejl.
    Sikkerhedsværktøjer

    Security værktøjer er designet til at beskytte din computer mod net indtrængen og ondsindede filer , der truer performance. Som standard er programmer, såsom Norton eller anti -spyware-programmer som Windows Defender , indstilles til at starte automatisk på MSCONFIG . Det giver dem mulighed for at begynde overvågningsprocesserne så snart computeren er startet op . Sikkerhed værktøjer kan deaktiveres fra start, fordi de indtager store mængder systemressourcer. Selvom det ikke er en rigtig god idé , har du stadig mulighed for at gøre , så hvis du ønsker det.

    Programmer, du kan fjerne

    Udover de vitale systemkomponenter og sikkerhedsprogrammer, der er de andre dem , der som standard til at lancere , når computeren startes . Disse programmer omfatter instant messenger -programmer (f.eks Yahoo! Messenger ) , medieafspillere og updater programmer, som Adobe Updater . Disse programmer indtager store mængder af system ressourcer og mindske computerens lancering hastigheder. Disse programmer kan deaktiveres fra MSCONFIG sikkert uden at beskadige nogen system processer og komponenter.
    Advarsel

    Ondsindede værktøjer, såsom trojanske heste og vira, også gøre deres vej til hjælpeprogrammet MSCONFIG , hvor de starter automatisk ved opstart. Disse ondsindede værktøjer er ekstremt farlige, fordi de kører processer i baggrunden og ændre opstart funktioner. De gør også deres vej til systemet mapper og registreringsdatabasen , hvor de falde lancere og nedlukning hastigheder. Som et resultat af at ændre MSCONFIG startindstillinger , kan de forårsage hyppige fejl ( såsom " blå skærm af død "), og i sidste ende få computeren til at gå ned.
    Ekspert Insight

    MSCONFIG kan være svært at håndtere , hvis du er usikker på, hvad du laver. Hvis du deaktiverer den forkerte proces, kan du forårsage alvorlige fejl , og derfor bør du ikke forsøge at manipulere det, hvis du ikke er dygtige i at gøre det . Det hjælper , hvis du kender processen for det program , du vil deaktivere . Rens registreringsdatabasen hyppigt for at undgå startup fejl . Gratis registreringsdatabasen renere programmer, såsom CCleaner , fjerne unødvendige filer i registreringsdatabasen og omfatter ekstra funktioner til at hjælpe med at styre de start programmer lettere ( se link i Henvisninger ) .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding en ATI 5770 
    ·The Full WiFi Signal til internettet er ikke Working 
    ·JBL Creature Problemer 
    ·Fejlfinding Når serveren er uvillig til at behandle an…
    ·Sådan Fix NTFS.sys Blue Screen 
    ·Hvordan laver Slingbox arbejde gennem et Access Point 
    ·Hvordan kan jeg omformatere min eksterne harddisk til F…
    ·Computer Reparation Tutorial 
    ·Forsinket Mouse Reaktion på en pc 
    ·Hvad er programmet Personal Antivirus 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Alienware 
    ·Nemme måder at Fix Laptop Overophedning 
    ·Sådan oprettes en System Recovery Disk 
    ·Hvordan skal tjekkes for at se, om en mappe findes i DO…
    ·Sådan Tilslut iMac til et tv Trådløs 
    ·Sådan Konverter musikfiler til WMA 
    ·Sådan Boot og gendannelse en Dell Inspiron 6000 til fa…
    ·Hvad er Rootkit Agent 
    ·Sådan Clean Up en computer Online Gratis 
    ·Ctrl - F11 Restore vil ikke arbejde i min Dell Inspiron…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com