| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    The Best Hard Drive Data Recovery & Repair
    Harddisk problemer kan være et skræmmende problem , især hvis vigtige data ikke bakkes op . Heldigvis kan mange genopretning og reparation software muligheder hjælpe dig tilbage på sporet. For at finde de bedste software muligheder for at inddrive dine mistede data , tage et øjeblik at beslutte, hvad du er villig til at betale for genopretning og reparation. Uanset om du har en data opsving budget eller behov for at fastsætte dit drev gratis, kan du bruge software bekvemt downloades online at isolere og løse din harddisk problem. Operating System Utilities

    Når reparation eller genoprettelse af data fra din harddisk , ikke overse nogle af de mest kraftfulde og omkostningseffektive software, du har: de diagnostiske forsyningsselskaber i din computers operativsystem . Windows XP-brugere kan køre scandisk til at reparere beskadigede sektorer på harddisken. Hvis din harddisk kører langsomt , kan du prøve defragging drevet efter scanning det for fejl.

    For at køre scandisk , adgang til din Start-menuen og bruge Run -funktionen til at lancere " Scandisk.exe " . For at få adgang til defragmentering funktion inkluderet i din Windows-operativsystem , skal du åbne Denne computer , og vælg derefter , og højreklik på drev, der skal repareres . Vælg "Egenskaber " og derefter "Funktioner " og derefter " Defragmenter nu". Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for at defragmentere din harddisk , kan du scanne drevet for at bestemme dit niveau af fragmentering og find ud af, om drevet har brug for en defragmentering til at fungere bedre
    Hard Drive Hjælp . : Freeware

    For at finde den bedste harddisk reparation og nyttiggørelse software til din situation , kan du downloade demo-versioner af software reparation programmer , der hævder at reparere og gendanne dine data . De fleste harddisk reparation og nyttiggørelse software firmaer tilbyder en gratis demo til at ledsage deres løn software. Software som PC Inspector File Recovery og VirtualLab Data Recovery Software er anstændigt revideret af PC World, og er tilgængelige for gratis download.

    Freeware er bedst til situationer, hvor du kun har brug for at reparere eller gendanne en lille mængde af meget generelle data. Freeware er ofte begrænset i funktion, og anbefales ikke til store reparation eller inddrivelse job, der kræver særlig opmærksomhed. Hvis du har en stor nyttiggørelse eller reparation job , kan du teste funktionen af ​​en pay -program for at finde ud af, om det virker for dit filsystem og inddrivelse job.
    Pay Software

    Hard Drive Mechanic er en stærkt anbefales data recovery software-option . PC World anbefaler Hard Drive Mechanic som en pålidelig data recovery løsning til Windows-brugere . Hard Drive Mechanic er distribueret af Higher Ground Software , som garanterer de software værker eller dine penge tilbage.

    Ligeledes prissat data recovery software suite , DT Utilities Digital Rescue modtog høje ratings fra korrekturlæsere for sin brugervenlighed. DT Utilities har en bred vifte af funktioner , der fungerer bedst på Windows-operativsystemer , og er nyttig i alle, men nogle få specifikke situationer. For eksempel vil DT Utilities ikke genopretter mistede partitioner , og softwaren virker ikke med et FAT12 typen filsystem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af Exploit.PDF - Payload.Gen 
    ·Hvordan at finde den computerens modelnummer i en Gatew…
    ·Sådan får du en Stripped Skrue Ud af en computer 
    ·Hvad er en uigenkendelig Token i Adobe Reader 
    ·Sådan fjernes Macromedia Flash Player 8 fra min comput…
    ·Sådan Test for Codec Konflikter 
    ·Sådan fjernes KoolyNoody Spyware 
    ·Hvordan at slippe af Security System Malware 
    ·Sådan Stop CID Pop Ups 
    ·My New dvd-drev kan ikke installeres på min bærbare 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Scan Med en Canon MP190 
    ·Hvordan du udskifter en korrupt Spoolsv.exe Filer 
    ·Sådan Fix I /O til en bærbar 
    ·Hvad er Pro Logic Sound 
    ·Hvad Er Command Set på CLS Mean 
    ·Sådan Tune Up A Computer For Free 
    ·Sådan Undelete en Windows XP -partition 
    ·Sådan downloader cd drivere og opdateringer for Free 
    ·Sådan Konverter AAC ( M4A ) til MP3 i iTunes 
    ·Hvordan at slippe af Viewpoint Media Player 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com