| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Forklare PC Registry
    Windows registreringsdatabasen er en stor database , der holder din computer kører som det skal. Den indeholder indstillinger og konfigurationer til programmer , applikationer og systemkomponenter . Manuel styring er vanskeligt, men kan være nyttigt, fordi det giver dig mulighed for at søge efter , ændre og slette poster , der er blevet installeret af virus, spyware og malware , når registreringsdatabasen applikationer ikke registrerer dem. For dem, der ikke er dygtige til manuel styring , er automatisk rengøring både sikker og effektiv i at reparere manglende DLL (Dynamic Library Link ) filer , ActiveX programmer, og fastsættelse registreringsdatabasen fejl. Instruktioner
    Manual Management
    1

    Åbn registreringsdatabasen ved at klikke på Windows "Start " knappen. Klik på " Kør" eller " Start søgning " ( Windows Vista-brugere ) .
    2

    Type " regedit " (uden anførselstegn ) og tryk "Enter". Det vil åbne computerens registreringsdatabase .
    3

    Back op i registreringsdatabasen ved at klikke på "Denne computer " i venstre panel. Klik på " File" og klik på " Eksporter". Indtast navnet på backup-fil og klik på " Gem". Før du foretager ændringer i registreringsdatabasen , er det altid vigtigt at skabe en sikkerhedskopi , som du kan komme tilbage til , hvis du laver en fejl .
    4

    Klik stien på venstre panel , som du ønsker adgang til at justere eller slette visse nøgler i registreringsdatabasen. For eksempel , at ændre ( justere ) en vis nøgle i " HKEY_LOCAL_MACHINE /Software" vej du klikke på " HKEY_LOCAL_MACHINE " mappe i venstre panel , og klik på "Software" mappe. Højreklik på den tast, du ønsker at justere på højre panel , og klik på " Rediger ". Indtast værdidataene og klik på " OK" for at gemme ændringerne. Værdidata skal du tilføje alle varierer afhængig af de programmer, du har på din computer, og hvilke der skaber problemer. Disse værdier vil ikke være den samme for hver computer bruger.
    5.

    De fleste af de poster i registreringsdatabasen , du ønsker at slette er blevet tilføjet af virus , spyware og malware. De kan variere afhængig af, hvilken af disse komponenter er på din computer.Delete et register element ved at klikke på den sti , du ønsker på panelet til venstre og højre - klikke på den indskrive nøglen på højre panel og vælge " Slet". For eksempel , for at slette en nøgle i " HKEY_LOCAL_MACHINE /Software" vej du klikke på " HKEY_LOCAL_MACHINE " mappe i venstre panel og klik på " software". Find den nøgle, du vil slette på højre panel , og højreklik på den. Klik på "Slet " for at fjerne den indskrive key.If du ønsker at søge efter specifikke poster i registreringsdatabasen , tryk på " F3 " for at åbne søgevinduet . Indtast navnet på den post i registreringsdatabasen , du vil søge efter og klik på " Find tekst . " For at søge efter poster i registreringsdatabasen ved hjælp af " F3 " du behøver at kende navnet på posten i registreringsdatabasen , du er på udkig efter .
    6

    Klik på "File " og klik på "Exit " for at lukke registreringsdatabasen. < Br >
    Automatic Registry Rengøring
    7

    download og installer CCleaner gratis (se ressourcer nedenfor). CCleaner er en automatisk registreringsdatabasen renere program, der fjerner unødvendige filer og reparerer ActiveX og manglende DLL filer . ActiveX -filer er Web browser add -on programmer, der tillader dig at se videoer, fotos og downloade filer fra forskellige hjemmesider. DLL-filer er supportfiler til mange forskellige programmer. Når de bliver korrupte , gør programmerne bruger dem ikke åbne korrekt eller nedbrud inden for minutter efter brug.
    8

    Start dit program efter at den er installeret, og klik på " Registry " knappen i venstre panel. Placer en check på alle de registreringsdatabasen indstillinger i " Registry Integrity " vinduet.
    9

    Klik på " Scan efter Issues" for automatisk at søge efter korrupte indskrive filer . Klik på " Fix udvalgte problemstillinger ", når scanningen er færdig, og klik på " Ja" for at sikkerhedskopiere dine registreringsdatabasen.
    10

    Klik på " Fix alle Udvalgte Issues" , efter at du har en oprettet en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen , og klik på "OK . " CCleaner vil fjerne unødvendige filer og reparere korrupte og mangler dem . Luk programmet, når processen er færdig .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Task Manager vil ikke ende Process 
    ·Hvordan man laver en Jukebox CD 
    ·Sådan ændres sprog på en Belkin N1 router 
    ·Suzuki 750 karburator Specifikationer 
    ·Hvordan ved jeg, om min Processor fungerer korrekt 
    ·Hvordan du skal aflevere en bærbar Lithium batteri 
    ·IE6 Crashed Med nr. Fejl og Sockins32.dll 
    ·Sådan foretages fejlfinding AutoCAD 2007 , der ikke å…
    ·Sådan Setup MP3'er fra mit websted 
    ·Sådan Test en E-mail -adresse 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får Past Blocker 
    ·Hvordan at sende en fax online med Windows 7 
    ·Hvordan man laver en Restore DVD på dv9500 HP Laptop 
    ·Sådan får du adgang adgangskoder på en Dell-computer…
    ·Sådan slettes et skrivebeskyttet fil 
    ·Sådan oprettes en gendannelsesdisk til Vista på en De…
    ·Sådan Slet Win32 Adware 
    ·Hvordan slipper jeg af en virus, My Anti -Virus ikke ka…
    ·Sådan gendannes Windows XP Med en Recovery CD 
    ·Hvordan man bruger en bærbar som en anden skærm Med e…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com