| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fjernelse Adware
    Adware og Spyware er den bane af PC brugerens eksistens. Der er hele Informationsteknologi virksomheder, som vil opkræve dig hundredvis af dollars om måneden bare for at holde din computer ren for disse skadedyr , når de i virkeligheden med et par enkle trin og forholdsregler, du kan holde din egen computer rent og ryddeligt. Browser elendighed

    vigtigste sted at blive smittet med pop-ups er gennem din browser. Den bedste måde at starte forfra og forebygge fremtidige infektioner er at opdatere til den nyeste version af din browser , det være sig Internet Explorer eller Firefox (eller en af ​​de mindre) . Standardinstallationen vil rydde det meste af dvælende adware attached.During installation er det meget vigtigt, at du IKKE installere nogen værktøjslinjer ( Yahoo og Bing er de mest populære dem , der sporer din browsing historie og målrette reklamer til dig) . Gå til " Funktioner - > Indstillinger - > Sikkerhedsindstillinger "for at deaktivere Java Script som standard. Du kan derefter indstille den til enhver side , som du fuldt ud tillid til , hvilket tager en ekstra klik , første gang du besøger en side, men vil forhindre timevis af frustration senere.
    Afinstallation freeware og shareware < br >

    En masse gange den virkelige grimme ting er faktisk installeret på din computer, populære ordninger er login portaler eller " . freeware /shareware " Klik på og køre windows uninstaller for dem alle , at du har mistanke om ( , og som har afinstallere data) "Start - > Kontrolpanel -> Tilføj eller fjern programmer" . Dette vil give en liste over hvert program du har installeret , dato og størrelse. Adware og Spyware er typisk små (under 5 megabyte ) .
    Opdater din AntiVirus

    Din antivirus bør indeholde en software firewall , som vil forhindre skadelig software ( og adware fra at blive installeret ) . Det er ikke nødvendigt at bruge en dyr løsning , og du kan bruge AVG personlig udgave , som er gratis og opdaterer dagligt
    Alvorlige problemer ( kun erfarne brugere )

    One. af de bedste stop hullerne til invaliderende infektioner og adware er rent faktisk at gå ind i din start up konfiguration og deaktivere dem "Start Menu - > Kør - >" . type " MSCONFIG " og derefter hit "Enter". Klik opstart fane , og du vil se en liste over alle ressourcer , som belastninger på opstart. Der vil være en boks til at skjule Microsofts ressourcer. Klikke på det , så de ikke er synlige . Fravælg alt andet bortset fra dit antivirusprogram , og genstart computeren. De fleste programmer, du kører på daglig basis behøver ikke at blive automatisk indlæst på computeren starter op , og du spare et par sekunder, hvis de er, men belastningen tid virkelig begynder at tilføje up.You bør bemærke, at din computer belastninger som det er helt ny . Et pop up dialog vises fortæller dig om en speciel opstart. Ignorer dette for nu og teste din Internet forbindelse.Hvis alt fungerer korrekt , skal du kontrollere feltet i nederste venstre hjørne af pop up (Må ikke anmelde mig igen) og klik på " Accepter nye indstillinger. "

    Hvis der er et problem , ramte annullere og genstarte computeren. Dette vil genskabe din sidste indstillinger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Korrekt NTLDR mangler 
    ·Sådan deaktiveres msconfig i XP 
    ·Som starter -up-programmer er behov & Hvilket kan deakt…
    ·Hvordan at slippe af Agent_r.QS 
    ·Hvad er en Hard Drive Crash 
    ·Sådan fjernes Twain Drivers 
    ·Hvordan jeg gendanne en slettet Hard Drive 
    ·Sådan Søg efter e-mail i Exchange 
    ·Liste over Bad Spyware 
    ·AMD CPU Konflikt med SP3 
      Anbefalede Artikler
    ·Fejl 2349 ved installation Office 2003 
    ·Hvordan Frigør Recovery diskplads på Windows Vista 
    ·Sådan gendannes skrivebordsikoner & Task Bar i Vista 
    ·Sådan Fix en Averatec AV3715 - ED1 Laptop 
    ·Sådan Reparation Laptop Ridser 
    ·Tre Årsager til et system, der hænger eller fryser på…
    ·Sådan installeres skærmkort driver Opgraderinger 
    ·Sådan fjernes Megaupload Toolbar 
    ·Sådan Konverter en M4P fil til en MP3 for Free 
    ·Sådan får du adgang Gendan Option på Drive af en Del…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com