| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan Fjernt fejlfinding en andens PC
  Forskellige problemer opstår , når du arbejder med en computer. Nogle gange er det ikke længere vil åbne programmer , begynder at køre langsomt eller genstarter selv gentagne gange . Hvis en ven eller et familiemedlem har disse problemer , overveje fejlfinding deres computer uden rigtig at være der. Med et par enkle tips , vil du lære hvordan du foretager fejlfinding en andens computer. Ting du skal
  High-speed InternetComputerTeamViewerSkyFexInternet Explorer
  Vis Flere Instruktioner
  TeamViewer
  1

  Besøg TeamViewer startsiden for at starte fejlfindingen. Når siden er åbnet, skal du klikke på "Start Full Version - Det er gratis "-knappen for at starte overførslen . Klik på " Gem fil" knappen i pop- up -vinduet. Åbn TeamViewer ansøgning ved at dobbeltklikke på den downloadede fil. Du har to muligheder at vælge imellem, når opsætning af TeamViewer ansøgningen. Den første mulighed vil fuldt ud installere programmet på din computer system. Hvis du hellere vil ikke gøre dette , skal du vælge den anden mulighed , der vil tillade dig at bruge TeamViewer programmet uden at installere det .
  2

  Klik på " Næste" for at bevæge sig fremad. Du vil også blive bedt om at indtaste oplysninger om, hvordan TeamViewer vil blive brugt. Hvis du har besluttet at installere programmet , skal du vælge mellem en normal installation eller for den til at starte med Windows. Med den manglende installation af TeamViewer , klik blot på "Kør ". Du vil stadig være i stand til fejlfinding en computer via fjernadgang. Start din fejlfinding session ved at åbne TeamViewer ansøgningen. Vælg en af to muligheder for at oprette forbindelse til nogen. Den første kræver, at du til at rådgive den anden person på din TeamViewer -id og din adgangskode. Den anden giver dig mulighed for at starte en fejlfinding session ved at indtaste deres tildelte id og vælge en kommando. Et par kommandoer til at vælge fra omfatter "Remote Support ", " Præsentation ", " File Transfer " og " VPN ".
  3

  Rådgive den anden computer bruger til at navigere til TeamViewer hjemmeside og klik på " Deltag i session "-knappen. Et pop-up vindue vises for dem at gemme filen på deres computer system. Efter dette er gjort , vil TeamViewer programmet automatisk åbne med deres personlige id og adgangskode for sessionen . Denne information vil være behov for begge dine computere til at kommunikere med hinanden. Spørg den anden person for deres TeamViewer id og adgangskode.
  4

  Indtast oplysningerne i " Opret Session " i TeamViewer vinduet. Vælg "Remote Support" for at begynde at kontrollere og fejlfinding deres computer. Klik på "Opret forbindelse til Partner" for at begynde. Når du bliver bedt , skal du indtaste adgangskode eller password og klik på " logon. " Inden for et par sekunder, vil et pop- up vindue og giver dig mulighed for at styre alle computer -funktioner. Underrette den anden person til at læne sig tilbage og lade dig udføre de nødvendige trin til fejlfinding for at løse deres computer system.
  5.

  Tryk på " Extras " linket og vælge mellem de tilgængelige valgmuligheder. Hold styr på hele fejlfinding session ved at klikke på "Record ". Hvis du gerne vil kommunikere med den anden person , skal du vælge " Chat " for at begynde at tale. Vælg "Handlinger " for at udføre en remote genstart af edb-systemet eller endda til at skifte side med den anden person . Tilføj de nødvendige computerfiler fra din computer til den anden computer ved at vælge "File Transfer ". Et vindue vises , der repræsenterer din computer, og deres. Klik på "X ", når du har helt færdig . Sessionen vil straks ophøre.
  SkyFex
  6

  Naviger til SkyFex hjemmeside for at tilmelde dig en ny konto. Klik på " Registrering" øverst på siden. Indtast detaljer såsom en email-adresse , navn , kontaktoplysninger og besvare et par andre spørgsmål. Efter tilmelding til din konto, vil du modtage en e-mail bekræfter din registrering. Klik på aktiverings linket i e-mailen for at få fuld adgang til din SkyFex konto.
  7

  Log ind på din SkyFex konto fra startsiden ved at indtaste din registrerede e-mail adresse og adgangskode. Klik på lilla " Give Assistance " knappen når du er færdig . Du vil straks blive bedt om at installere " SkyFex Assistenten Expert" add -on til din Internet Explorer browser.
  8

  Rådgive den person du hjælper til at besøge skyfex.com for at få en specifik " klient-id " til fejlfinding session (se link i Resources). Du får brug for dette for at foretage fejlfinding af problemer med deres computer -system. Når du har modtaget en " Klient-id " indtaste den i den relevante placering på toppen af ​​dit SkyFex vindue og klik på " Connect Client" ved siden af. Du vil være i stand til øjeblikkeligt at se den anden persons computer skrivebord.
  9

  Request kontrol med den anden persons computer ved at klikke på " Remote Control ". En anmodning vil blive sendt til dem, og de bliver nødt til at acceptere det. Den gratis version af SkyFex har en grænse for tid til at yde assistance. Hvis du gerne vil ubegrænset tid sessioner købe pro-versionen . Vælg "Start Chat " øverst på siden, hvis du gerne vil have en åben linje for kommunikation. Udveksle filer fra din computer til deres ved at klikke på " Send fil ". En automatisk prompt vil blive sendt til den anden person for dem til at klikke "Ja".
  10

  Foretag de nødvendige ændringer af den anden computer system ved start af programmer , fjerne dem eller ændre indstillinger . Når du er færdig med fejlfinding , skal du klikke "Afbryd Client" og derefter " Afslut session . " Indtast din feedback om sessionen i den tilgængelige plads og indsende det til SkyFex .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Start Recovery på Vaio Desktop 
  ·Sådan gendanne filer i Windows Vista 
  ·Sådan gendannes en Compaq 5726 
  ·Sådan kontrolleres CMOS Battery 
  ·Sådan nulstilles en ThinkPad 
  ·Hvordan man kan reducere programmer på Startup 
  ·Sådan Turn Off the Touch Pad på en IBM ThinkPad R40 
  ·Sådan foretages fejlfinding Word 2007 , der kan ikke r…
  ·Sådan får min mikrofon til at Pick Up Sound på My We…
  ·Sådan foretages fejlfinding Excel tekst til tale 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvorfor er min Dell Pludselig genkender ikke My Power C…
  ·Sådan fjernes en Dell -server Baggrund Fra et login sk…
  ·Sådan Reparation Konfiguration Opdateringer i Vista 
  ·Sådan Fix en Microsoft Java Script Run Time Error 
  ·Min HP Pavilion DV4 1140GO Laptop Has No Power & ikke s…
  ·Hvordan kan jeg fremskynde RAM Plads på min computer 
  ·Sådan Find My Video Driver Producent 
  ·Hvordan kan jeg Fix Fejl Kode 39 På en XP netværksenh…
  ·Sådan Detect Computervirus 
  ·Hvordan fjernes Malware Doctor manuelt 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com