| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Forskellige former for computervirus
  surfe på internettet for multimedieindhold og downloade programmer til at tilpasse din computer system kan placere den i fare. Ubevidst , kan din computer blive hurtigt invaderet af en virus, der kan gøre det til en ubrugelig vare. Tage forholdsregler og lære om forskellige former for computervirus er den smarteste ting du kan gøre for at mindske chancerne for din computer bliver inficeret. Funktion

  Computervirus er skabt til at inficere din computer og få fuld kontrol over det. Når din computer er blevet kompromitteret, disse vira begynder at smart opsøge ubeskyttet oplysninger, der kan blive stjålet eller ødelagt. Identitetstyve er berygtet for plantning virus på en intetanende computersystem til at stjæle Social Security-numre , bankoplysninger , passwords, brugernavne og kontonumre . Andre virusprogrammører skabe virus, der forhindrer computeren i at få adgang til internettet, tænder eller kører normale programmer.
  Typer
  p Der er forskellige former for computervirus , der i øjeblikket eksistere . De kan hurtigt ændre den måde, computeren fungerer på en række måder. En almindelig type computer virus kaldes en mappe virus . Denne form for virus ledsager et eksekverbart program , der er blevet downloadet på din computer. Når du uskyldigt kører programmet, vil det blive udgivet på din computer system til at anrette havoc.A boot virus er en anden almindelig form for computervirus . Det kan være skjult på et flytbart medie , såsom en diskette eller endda et flytbart drev . Når du tænder for computeren , scanner den automatisk alle drev og flytbare medier forbundet til det. Støvlen virus begynder at sprede sig via din computer, så snart systemet er i en boot -mode. Resident virus kan også inficere din computer og få det til at udføre underligt. Denne type virus bor i computerens hukommelse. Når det er blevet henrettet , vil den begynde at kopiere sig selv , korrupte vigtige filer og endda forkert omdøbe vigtige filer , der gør din computer køre.
  Identifikation

  One af de nemmeste måder at identificere en virus på din computer er at køre en virusscanning. Anti-virus programmer som AVG , Norton AntiVirus og McAfee VirusScan er i stand til at scanne din computer for ukendte trusler og fjerner dem. Ukendte programmer, der kører på proceslinjen , applikationer ikke fungerer korrekt og hyppige genstart er alle symptomer på et edb-system er inficeret med en virus.
  Misforståelser

  Hyppige virus scanner er nødvendige at holde din computer system fri for skader. Ikke at tage sig tid til at etablere en regelmæssig scanning tidsplan vil anbringe følsomme data gemt på din computer system i fare. Daglig scanning af et drev eller fil placeret på din computer system vil forhindre uautoriserede brugere i at stjæle dine data.
  Warning

  Med alle de forskellige former for computervirus bør du ikke få adgang til ukendte hjemmesider uden at installere en slags sikkerhedsforanstaltning. Der er et par nyttige værktøjer såsom McAfee SiteAdvisor og AVG Safe Search for at forhindre dig fra at klikke på en inficeret computer linket.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan gør Startup Icon Større til Vista 
  ·Min Dell Holder på opstart , men kan ikke start Window…
  ·Typer af Blue Screen of Death 
  ·Sådan Reparation interne trådløse netværk drivere i…
  ·Hvordan at komme ud af Kort om Nacht Der Untoten 
  ·Sådan kontrolleres en processor på en bærbar 
  ·Dell XPS M170 Multimedietaster fungerer ikke efter inst…
  ·Min PC vil ikke starte op med Windows XP 
  ·Sådan Clean en HP Deskjet 450 s Rollers 
  ·Sådan Kontroller Fejl på en Acer eRecovery 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes System Error Fixer 
  ·Sådan Find en CMOS adgangskode 
  ·Sådan geninstalleres Missing Dll filer 
  ·Sådan installeres en enhedsdriver 
  ·Sådan Konverter Vinyl til CD hjælp Golden Records 
  ·Hvordan kan jeg Fix Computer Freeze - Ups 
  ·BT bredbåndsforbindelse Problemer 
  ·Sådan Fix registreringsfejl indstillinger 
  ·Sådan Fix resolutionen på en Apple Laptop 
  ·Sådan Undelete en Windows XP -partition 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com